Ga naar inhoud

Grand theft auto 3 : VIce city


Aanbevolen berichten

[quote:a8ec2009d9="JaFO"]:( ik zit bij de 2e missie van Diaz waar ik vanuit een helicopter moet schieten ... weet iemand hoe ik hier het snelste langs kom ?[/quote:a8ec2009d9] Gewoon schieten? Ventjes zijn wel erg slecht te zien soms, maar gewoon blijven schieten was hier de oplossing. Het stuk waar je op de grond staat en het huis in moet moet je doen met de uzi en deze steeds laten locken met de auto aim knop. Club Malibu is nog slechts 5000 dollar verwijdert van mijn bezit, zo ff afmaken :)
Link naar reactie
  • Reacties 91
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

:( veel oefenen dus ... Jammer want bij de rest van de missies heb je toch ietwat meer vrijheid. // --- Heeft iemand die pizza-missie afgemaakt ? (deze krijg je als je de pizza-brommer bij de pizza-zaak pakt) Ik blijf maar pizza's bezorgen en er komt geen einde aan lijkt het. Alleen steeds maar meer klanten waar ik binnen 5 minuten pizza's naartoe moet brengen. Er staat ook niks in de statistieken :(
Link naar reactie
Mijn PS2 is 100% orgineel en het is ook geen model van de eerste serie (hij is een jaartje oud nu): [img:59d14ffe18]http://mooiste.clanpages.com/speedy_new/ps2.jpg[/img:59d14ffe18] En daar staat tie dan :) Had al gedacht omdat hij op z'n kant staat, maar goed heb er in het afgelopen jaar nog nooit last van gehad en hij is ontworpen om zo te staan lijkt mij. De CD zie ik zo ook geen krassen op die het vastlopen zouden kunnen veroorzaken :-? Erg warm is het trouwens ook niet op mijn kamer, en van het zomer zat ik "vrolijk" GT3 te spelen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...