Ga naar inhoud

Grand theft auto 3 : VIce city


Aanbevolen berichten

Gelukkig hebben de gamers hier nog een PC naast hun PS2 (heerlijk dubbelop) waarbij het feit komt dat wij GTA gewoon eerder spelen als PC bezitters, kijk dan mag je wel aankomen met dat een PC veel mooier beeld geeft (feit) maar de gameplay is op de console gewoon top, en we zijn nu al Vice City aan het overnemen :lol: En dat optrekje is trouwens de villa van Diaz :P
Link naar reactie
  • Reacties 91
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Sony is niet gek, die hebben wel gezorgd dat hun toptitels goed gaan verkopen onder de kerstboom o.a. door te zorgen dat er nog geen PC versie van Vice City komt dit jaar. Volgende op het verlanglijstje, Burn Out 2 ... goed heiligman waar blijft u :) Die PS2 toch wel een goeie aanschaf geweest als je ziet wat voor goeie titels er nu zijn en komen!
Link naar reactie
*ahem* de economische levensduur van een pc zonder upgrades is 3 jaar (daar is de pc-prive regeling op gebaseerd). Als je een pc voor spellen up-to-date wilt houden dan heb je na 1 jaar al een upgrade nodig ... (maken intel & nVidia niet zo'n beetje ieder half jaar een nieuwe 'snellere' versie ?) Bij consoles worden de makers tenminste gedwongen om optimaal mogelijk te werken. Het smoesje van een snellere versie is dan niet meer te gebruiken.
Link naar reactie
Die snap ik niet helemaal, bedoel GTA3 liep uitstekend op m'n PS2. Op de PC zag hij er marginaal beter uit, maar liep stukken slechter. En met m'n PS2 kan ik ook nog 2 jaar vooruit (terwijl hij al 2 jaar op de markt is) dat moet ik met een PC niet proberen (zat ik nog met m'n P166 als ik 4 jaar terug kijk ;)). Maar goed, een zwaar minpunt aan GTA Vice City is toch wel het vastlopen, dat spel laat m'n console nu al voor de 3e keer crashen terwijl ik daar met andere games totaal geen last van heb, zeer ergelijk omdat je dan net weer zo'n irritante missie overnieuw moet doen :evil:
Link naar reactie
[img:535ab9ab46]http://members.home.nl/terpelle/pics/esperanto.jpg[/img:535ab9ab46] Zo ziet hij eruit, heel af en toe zie je ze is rijden ... niet echt op specifieke locaties :( Weet iemand trouwens wat ik moet doen na die missie waar je verkleed als agent een coffeeshop moest opblazen samen met Lance? Ik heb nu een dollar teken voor m'n huis waar ik geld kan halen, maar verder niks .... En ik moet nog iets van 10.000 dollar voor Club Malibu, en wachten op dat dollar ding schiet niet op. Lijkt me niet dat dat de final missie was in ieder geval.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...