Ga naar inhoud

Installatie LOTR Demo


Aanbevolen berichten

Het is dan misschien toch niet je favo stijl games, maar je vroeg om screenies en ik zal er even een paar geven: [img:b73ad7288a]http://www.gamespot.nl/images/pc_lotr/review/_large_010.jpg[/img:b73ad7288a] [img:b73ad7288a]http://www.gamespot.nl/images/pc_lotr/review/_large_023.jpg[/img:b73ad7288a] [img:b73ad7288a]http://www.gamespot.nl/images/pc_lotr/review/_large_006.jpg[/img:b73ad7288a] [img:b73ad7288a]http://www.gamespot.nl/images/pc_lotr/review/_large_027.jpg[/img:b73ad7288a] Het is een leuk avontuur spel en valt zeker niet tegen! Het proberen waart :)
Link naar reactie
ow nee, zeker niet, ziet er wel lekker uit iig... ben tijdje geleden eens wat RPG gaan spelen morrowind en nWn, en was wel onder de indruk van de mooie graphics, alleen, ik kan altijd zo slecht onthouden, en dan moet ik weer wat halen voor iemand, en dan ook nog eens van die ongelovelijke moeilijke namen... daarom ben ik niet zo'n fan van dit genre (mag toch wel he :wink: ) morrowind heb ik al na een paar dagen weggedaan, maar Nwn heb ik wel een tijdje gespeeld, totdat ik helemaal niet meer wist waar ik was....
Link naar reactie
[quote:9713828c00="turbulence"]ow nee, zeker niet, ziet er wel lekker uit iig... ben tijdje geleden eens wat RPG gaan spelen morrowind en nWn, en was wel onder de indruk van de mooie graphics, alleen, ik kan altijd zo slecht onthouden, en dan moet ik weer wat halen voor iemand, en dan ook nog eens van die ongelovelijke moeilijke namen... daarom ben ik niet zo'n fan van dit genre (mag toch wel he :wink: ) morrowind heb ik al na een paar dagen weggedaan, maar Nwn heb ik wel een tijdje gespeeld, totdat ik helemaal niet meer wist waar ik was....[/quote:9713828c00] Ik kan me daar veel bij voorstellen... dat heb ik zelf namelijk ook! :) Al zijn RPG's wel mijn lievelings games! Maar dan meer de Final Fantasy kant op :wink: (als je dat kent)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...