Ga naar inhoud

uitdrukkingen in online spelen


Aanbevolen berichten

Ik zit bij CS ook in een clan (-FDNL-) waar het teamwork dus voorop staat. Bij zowel de Publics als in Wars (waar het dus veel belangrijker is) gebruiken we allemaal mics wat perfect werkt. Je hebt je handen vrij en kunt toch aangeven waar alles en iedereen zit. Als wij ditzelfde in de publics gebruiken heeft het tot gevolg dat wij bovenaan staan met frags dus het werkt wel degelijk!!!
Link naar reactie
[quote:6fd7e62c94="Rumaro"]Nog iets waar ik me over verbaas: Vaak gaat iedereen in Sof2 gewoon z'n gang, terwijl vaak genoeg blijkt, dat teamwork een winnend voordeel is. Toch, als ik een sniper dek, zodat hji niet op z'n rug hoeft te letten, is hij ineens verdwenen. ...[/quote:6fd7e62c94] Dit gebeurt vaak wel ja ... Het is echter ook heel vaak dat het goed gaat ... Voorbeeld: Map ... die villa met het zwembad (naam vd. map ff onbekend) Attacking force 8) Keurig met 3 man door de gang (aan de linker kant) Elkaar dekkend, rook granaten gooien voor dekking, en ieder een ingang dekken ... oprukkend naar de koffer en in een 3-hoek naar de koffer zodat alle hoeken gedekt worden. n.b. Het wil niet altijd lukken :wink:
Link naar reactie
[quote:9f598adf69="Blade666"]Voor online praaten met een hedset kun je het programma roger wilco gebruiken http://rogerwilco.gamespy.com/[/quote:9f598adf69] Wordt deze door veel games ondersteund ?? N.b. Is het niet zo dat men aan de andere kant van de wereld (je teamgenoot), dat men daar ook zo'n ding nodig heeft om met elkaar te kunnen communiceren ??
Link naar reactie
Die dingen lopen naast / buiten het spel om. Iha zijn ze getest zodat ze met de bekende spellen in ieder geval zonder problemen werken. Maar dan loop je idd tegen het volgende probleem aan : je teamgenootjes moeten dat programma dan ook hebben. Dat zal alleen in een clan makkelijk te regelen (of verplicht te stellen) zijn. Op publieke servers werkt het feitelijk alleen als het in het spel zit ingebouwd en de mensen het ook willen gebruiken. (overigens : http://www.teamsound.com is ook een alternatief)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...