Ga naar inhoud

Unreal Tournament 2003 is 'Gold' !!!!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 113
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    114

ik wil 'm, ik wil'm, ik wil 'm. maar ja, ik mag er van m'n ouders niet zo veel geld aan uitgeven. :cry: ik begin elke keer weer te kwijlen als ik die screenshots zie. :) het ziet er inderdaad heel gaaf uit. ik weet nog niet of m'n pc het kan trekken maar dat zien we dan wel weer. er zijn altijd nog vrienden die wel een snellere pc hebben en waar ik hem kan spelen. :wink: en nu maar slijmen bij m'n ouders of ik hem mag kopen.
Link naar reactie
Filteren van servers staat beschreven : http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=&postid=2863229#post2863229 Grappig : als je op 'warez' filtert krijg je de servers met illegale versies te zien ... Ondertussen is de dedicated server (grootte : +/- 780 Mb) link : http://www.unrealtournament2003.com/?downloads volg de link voor instructies.
Link naar reactie
Van Infiltration komt eerst nog versie 2.90 (= v2.87 met een iets hoger versienummer) en pas daarna een UT'03-versie ... naar het schijnt. Ik heb van diverse mods gehoord dat ze of gaan overstappen naar UT'03 (ChaosUT, Defense Alliance o.a.) of pas nieuw zijn. The Third Reich komt eerst voor UT en later voor UT'03 als ik het goed heb. Maar er zijn nog een paar WW2-mods in opkomst. Het originele Bombingrun komt toch naar UT'03 ( http://www.fragball.com ). Eentje waar ik van verwacht dat ie als eerste gereleased zal worden is : http://www.ut2003troopers.co.uk/ Star Wars ... voor UT 2003. De screenshots zien er al behoorlijk goed uit. Nu maar hopen dat het ook leuk om te spelen is en dat het niet alweer door LucasArts de grond in wordt geboord. Mocht je het niet weten : een van de teamleden had voor UT enkele StarWars-achtige levels gemaakt ... en er vervolgens wat boze brieven met (achteraf niet zo heel erg) dreigende taal van wat advocaten van mister StarWars ... Tot zover het mod-nieuws voor UT'03. Dit was JaFO, goedenavond ... ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...