Ga naar inhoud

Unreal Tournament 2003 is 'Gold' !!!!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 113
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    114

[quote:d58a691165="Speedy"]Alleen als de orginele cd er ook bij zit, het gaat mij om het totaal pakket :)[/quote:d58a691165] Ohhh op die manier... tja ageofempires2 the age of kings en ageofempires2 the conquerors zitten erbij. Maar aangezien ik ze nog heel af en toe speel, doe ik ze niet weg :) Maar volgens mij heb ik nog wel een paar dozen van spellen die ik nooit meer speel, dus als ik weer es tegen iets aanloop stuur ik je wel een pb'tje ofzo. Maargoed, we dwalen af :wink:
Link naar reactie
Vrijdag al ? Dat zou wat erg vroeg wezen ... Als ze (en dan met name Mark Rein/Epic) zeggen +/- 10 dagen, dan gok ik liever op +10 dagen, zeker gezien het feit dat Europa de masters een dag later in huis had. Tel daarbij nog op dat je nog van de winkels in kwestie afhankelijk bent wanneer het daadwerkelijk te koop is ... :( Maar er is nog altijd een kans dat het ze lukt. :) a.s. Vrijdag toch maar ff de winkels nalopen ... Wie zou het eerste zijn met de echte versie ? *place your bets now!* ;)
Link naar reactie
[quote:de076980aa="JaFO"]Dixons is redelijk met software ? *proest* ... als je ergens de meest antieke software kunt vinden dan is het daar wel ;)[/quote:de076980aa] maar die zijn meestal wel leuk, de oldskool games!! nee, ik bedoel dat als je mazzel hebt dat de game er vrijdag ook is, heb ook wel eens een game proberen te kopen omdat intertoys geloof ik zei dat ie uitkwam aan het einde van de maand, nou mooi niet dus.. maar ik koop mn games meer bij FRS online, veel makkelijker, en hoef ik de deur niet uit.. zie btw net dat zij hem ook nog niet eens in de pre release hebben.. dus ik denk niet dat ik vrijdag weer lekker kan fraggen..
Link naar reactie
FRS = Free Record Shop ? Van de 'normale' niet pc winkels zijn ze idd vrij up to date ... Maar Dixons & Vobis ... tenminste de zaken hier in Eindhoven ... hebben met op z'n zachtst gezegd een aardig 'antieke' software-verzameling (hardware is ook niet echt veel beter). Ik denk dat ik bij Dynabyte ietwat meer geluk heb (en de korting op de software is ook niet slecht ;)).
Link naar reactie
[quote:d5895992b2="JaFO"]Ik vraag me alleen af hoe ze 3 cd's in zo'n DVD-ding willen stoppen ... De Mafia-methode (gewoon alle drie op een enkel ding prikken) vond ik niet echt een foolproof methode. Voor je het weet zitten er krassen op :([/quote:d5895992b2] Ach, westwoord propt er 4 in zo'n doosje (zie Dune), eitje voor Epic om er 3 in te krijgen dan .... :roll:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...