Ga naar inhoud

Ice wind dale II


Aanbevolen berichten

IK vond Ice wind dale minder leuk als Baldur's gate, maar desalnietemin wil ik Ice wind dale II ook gaan spelen. ik heb NWN tesnlotte al uitgespeeld. de GFX zijn niet zo mooi als NWN maar dat mag de pret niet drukken. ik las vandaag op http://icewind2.blackisle.com/ dat hij al onderweg is naar de schappen: [quote:ec9c43f7aa][b:ec9c43f7aa]Icewind Dale II gets Super-ship-errific!!![/b:ec9c43f7aa] Howdy gamers! All ready to forsake the sunshine and normal sleeping patterns to venture through the Dale? That's right, Icewind Dale II is shipping to stores near you! But, before you get your game on be sure to head on over to check out some spiffy new reviews at both Gamespy and Save Point. But wait, there's more...don't forget to read an all new interview with Black Isle Producer Darren Monahan at PAGN and another Black Isle interview with Doug Avery over at Game Axis! Good luck and let the caffeination begin![/quote:ec9c43f7aa] Iemand enig idee wanneer ie te koop is? ik denk zelf vrijdag 6 september. of ben ik de enige die IWD2 itteressant vind :cry:
Link naar reactie
Ik zag op de site van virgin-uk ( www.virgininteractive.com ) dat ze hem pas op 1 oktober verwachten, dus dat zal hier wel niet eerder zijn. Je kunt ook even op dit forum rondneuzen: http://feedback.blackisle.com/forums/showthread.php?s=5386b20bac5a9e6882b57de750c91877&postid=1157635#post1157635 Data variëren van half tot eind september for release buiten de VS. En de collectors edition kunnen we waarschijnlijk al helemaal vergeten. :cry:
Link naar reactie
  • 1 maand later...
[quote:2cd352b76a="Red Dragon"]Ik heb IWD2 inmiddels een paar dagen op me pc staan. de GFX zijn erg beroerd als je NWN heb gezien maar de Gameplay en het verhaal zijn leuk. hij is eindelijk Third edition. alleen iets ander geiplementeerd als bij NWN. Heeft iemand anders hem al draaien. ondanks de verouderde GFX een leuke RPG.[/quote:2cd352b76a] Ik draai momenteel BG2 TOB. Ik speel nu als monk (met maar liefst 108% magic resistance). Ik heb IWD2 bij Dynabyte bestelt, maar het duurt nu wel erg lang voor hij uit is. Hij staat nu op 28 okt. of zoiets.
Link naar reactie
[quote:95e25e5602="Red Dragon"]Mja.. ik heb hem ook niet bij de dynabyte vandaan :oops: maar daar gaat het nu niet om. Als je BG2 TOD en IWD1 en NWN leuk vind dan vind je IWD2 ook goed. de gfx zijn dan wel beroerd de gameplay is top.[/quote:95e25e5602] Uit eindelijk gaat het ook de gameplay. Het leuke van IWD of BG is dat je weer in teamverband kan spelen, hetgeen bij NWN maar met 1 henchman kon. Mijn toekomstige team voor IWD gaat zeker 1 monk bevatten. Ik denk aan: fighter monk thief/mage cleric ranger paladin druide, barbarian, bard, sorcerer vond ik niet zo geweldig om mee te spelen. Mijn thief/mage: Dwarf (+2 search) – neutral good Str 10 Dex 14 Con 16 Int 16 Wis 12 Char 8 Thief:search, diable trap, open locks Mage: concentration, spellcraft als IWD2 tenminste dezelfde regels hanteert als NWN.
Link naar reactie
Bigstaal de regels van NWN en IWD2 komen redelijk overeen je kan dus een Fighter/rogue maken die goed kan vechten en inbreken. Dit wat jij zegt: [i:9667d6c89e]Thief:search, diable trap, open locks Mage: concentration, spellcraft [/i:9667d6c89e] Is ook mogelijk. Mijn team in IWD2 is nu Ashiram (half human/half Celstial) Paladin Drow Ranger Halfling fighter/thief Half-orc Barberian Human Sorcerress Human Cleric Ben inmiddels een heel eind in Chapter 3. zit met de meeste op level 12. spel is nog steeds leuk en heeft orginele puzzels. enige verschil met NWN is het EXP systeem. Het Exp systeem is meer zoals in IWD1 was.
Link naar reactie
[quote:c9225f06e2="bigstaal"]fighter/roque is inderdaad ook een interessante optie vanwege de special attacks en dex. v/d rogue. Ik ben alleen bang dat ik dan niet met zijn hitpoints uitkom.[/quote:c9225f06e2] je bedoeld dat je bang bent dat je te weinig hitpoints heb? hij is nu level 12 bij mij (level 7 rogue / level 5 fighter) Hij is Dual Weapon. en heeft Ambidex. en gespecialiseerd in Short sword en Weapon Focus Longsword. als je dan van achteren iemand besluipt is dit een dodelijke combi :) ook leuk in IWD2 is dat je iemand zo kan verwonden dat hij blijft bloeden. een slagarderlijke wond zeg maar. dan bloed je tegenstander dood als er niets aan gedaan word. je kan ook Crippling strike doen waardoor een Rogue iemand zo kan raken dat hij geslowed word. de Rogue is in IWD2 erg itteressant.
Link naar reactie
Ik heb nog nooit met een Monk gespeeld, ik heb er dan ook totaal geen ervaring mee. het is echter wel aan te raden om 1 monk in je team te hebben. Je komt op een gegeven moment bij een klooster hoog in de bergen waar de Black Raven Monks zitten. daar moet je een trail doen van 8 kamers. zonder armor en magic en equipment. ik had geen monk in me team en heb 7 kamers met me barberian gedaan en 1 met me fighter/thief. dat was heel erg pittig. omdat de Monk een zelf unarmed en zonder armor een moor machine is is deze trail met een Monk een piece of cake schat ik.
Link naar reactie
[quote:2041129bed="Red Dragon"]Ik heb nog nooit met een Monk gespeeld, ik heb er dan ook totaal geen ervaring mee. het is echter wel aan te raden om 1 monk in je team te hebben. Je komt op een gegeven moment bij een klooster hoog in de bergen waar de Black Raven Monks zitten. daar moet je een trail doen van 8 kamers. zonder armor en magic en equipment. ik had geen monk in me team en heb 7 kamers met me barberian gedaan en 1 met me fighter/thief. dat was heel erg pittig. omdat de Monk een zelf unarmed en zonder armor een moor machine is is deze trail met een Monk een piece of cake schat ik.[/quote:2041129bed] Inderdaad. Mijn monk level 40 in BG2 had -10 armour en deelde klappen uit van meer dan 35. Daarnaast is hij bijna immuum voor magic. Mijn paladin /fighter (300 hp) level 20 uit NWN deed het ook goed. Misschien maak ik wel een aparte rogue en voeg dan de paladin en fighter bij elkaar. Het enige nadeel van een rogue is dat hij weinig hp heeft.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...