Ga naar inhoud

[UT] Promotievideo van Unreal Fortress Gold ...


Aanbevolen berichten

Voor diegenen die willen weten wat Unreal Fortress Gold te bieden heeft ... grootte : 49 Megabyte locatie : ftp://ftp.unrealfortress.com/video/unfgold.divx5.800.avi Je hebt er divx-codec voor nodig ([url=http://www.divx.com/]link[/url]) En om Azmo te quoten : [quote:e3cc2c9beb] [b:e3cc2c9beb]Warning: [/b:e3cc2c9beb] [i:e3cc2c9beb]The video does contain some words you wouldn't say to your mother so if you are easily offended, go play Tetris instead.[/i:e3cc2c9beb] [/quote:e3cc2c9beb] :D Link naar de site voor meer info : http://www.unrealfortress.com Releasedatum voor UnF Gold : Friday 26th July En nog wat reclame voor mezelf : Tegelijk met UnF zal ook een 'speciale' versie van JaFO's Bot-editor (voor Windows) ter download beschikbaar zijn. Details volgen ... -- edit -- Volgens de site kun je RC3 al downloaden en a.s. vrijdag mbv een 'kleine' patch het geheel naar UnF Gold status brengen. 't is maar wat je liever hebt :)
Link naar reactie
Daar had ik anders geen last van toen ik Cliffside speelde ... Heb je de bots wel goed ingesteld ? Ik had daar 9 'average' bots en kon makkelijk als marksman spelen terwijl de rest probeerde aan te vallen. Af een toe een order geven wil natuurlijk ook helpen. Het was in RC3 wel zo dat de bots de ene escape-map niet echt fatsoenlijk spelen.
Link naar reactie
// Night Hawk Je bent naar het schijnt niet de enige met het probleem ... Link : http://www.unrealfortress.com/board/read.php?TID=11081 Bij Tusken schijnen de bots een beetje onwillig te zijn. // -- Nog wat handige tips : Er zijn wildcards om te gebruiken in je 'teamsay'-berichten : http://www.unrealfortress.com/board/read.php?TID=11074 alias om de granaten op een andere manier te werpen : http://www.unrealfortress.com/board/read.php?TID=11109 En er is een dedicated server setup : ftp://ftp.unrealfortress.com/goldserver/unfgold_dedserver.zip Als je specifieke vragen hebt dan stel je ze maar op hun [url=http://www.unrealfortress.com/board/index.php]forum[/url] of via IRC. Er zijn daar altijd wel wakkere mensen te vinden. IRC-servers : irc.barrysworld.com irc.intensive.co.uk irc.b0rk.co.uk kanaal 'unrealfortress'
Link naar reactie
//Kajutsa [MDC] uiteraard, maar dat wist je wel je bent zelf de baas van de site :D http://members.lycos.nl/anthony2u/forum/index.php btw screenies zeggen lang niet altijd alles, al moet ik wel zeggen dat die Heavy gunner wel heel erg langzaam loopt en ik ook nie alle wapens fijn vind, daarom hou ik het denk ik bij de sniper :D //jafo Heb gespeelt op andere map: Cliffside en idd daar werken de bots best goed ze plaatsen die turrets op best slimme plaatsten en vallen nu wel aan :D al is het wel heel erg lastig om een vlag te capturen :-?
Link naar reactie
[quote:34c65ba51b="Night Hawk"]//Kajutsa [MDC] uiteraard, maar dat wist je wel je bent zelf de baas van de site :D http://members.lycos.nl/anthony2u/forum/index.php btw screenies zeggen lang niet altijd alles, al moet ik wel zeggen dat die Heavy gunner wel heel erg langzaam loopt en ik ook nie alle wapens fijn vind, daarom hou ik het denk ik bij de sniper :D[/quote:34c65ba51b] Zeg niet zo spammen jij ;) jeps en de gameplay heb ik ook nog niet ervaren, dus daarom mag ik eigenlijk nog geen uitspraken doen. Ik ga hem vanavond ff downloaden en dan zullen we wel zien.
Link naar reactie
[quote:42189c033b="Night Hawk"].. //jafo Heb gespeelt op andere map: Cliffside en idd daar werken de bots best goed ze plaatsen die turrets op best slimme plaatsten en vallen nu wel aan :D al is het wel heel erg lastig om een vlag te capturen :-?[/quote:42189c033b] als je het alleen aan de bots over laat ... dan kun je idd lang wachten. Vooral die sentrygun bij de vlag kost altijd heel wat tijd om plat te krijgen (dat was Cliffside + 10 bots op 'average'). 2Forts daarentegen : ik kon een sg tegenover de spawnroom van de tegenpartij plaatsen .... *ouch* Dat moet je tegen mensen niet proberen, want die hebben dat ding in een paar tellen neer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...