Ga naar inhoud

POLL: TEVREDEN MET SERIAL BEVEILIGING SOF2?


Aanbevolen berichten

  • Reacties 78
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Volgens mij kan je geen poll toevoegen als gewone user. Misschien maar goed ook ;) Vind die beveiliging prima, nu kan je over het algemeen pas online met een legale versie (of je moet van dagen klooien met keygens houden of geluk hebben ;)). Moesten ze bij meer games doen, zie aan Half-Life, dat wordt nu nog verkocht alleen om z'n serial (kan me niet voorstellen dat mensen nu nog niet dat spel gespeeld hebben :D)
Link naar reactie
[quote:075a9a7f29="Speedy"]Volgens mij kan je geen poll toevoegen als gewone user. Misschien maar goed ook ;) Vind die beveiliging prima, nu kan je over het algemeen pas online met een legale versie (of je moet van dagen klooien met keygens houden of geluk hebben ;)). Moesten ze bij meer games doen, zie aan Half-Life, dat wordt nu nog verkocht alleen om z'n serial (kan me niet voorstellen dat mensen nu nog niet dat spel gespeeld hebben :D)[/quote:075a9a7f29] het klinkt misschien stom, maar bedoel je dat mensen het alleen kopen om DoD en CS online te spelen :) en alle ander uiteraad.. Die mensen mag ik wel :P, ik kreeg ooit half-life 1.0.0.0 op mijn verjaardag, 10/11 was ik ofzo geworden :P (ben nu 14½+¼).. Leuk spel, dagen lang spelen totdat ik zo vast zat dat ik niet meer verder kon :(.. Heb laatst de savegames weer gevonden en ben verder gaan spelen en heb het eindelijk naar een heeellllleeeee lange tijd weer uit kunnen spelen. Ik blij :). Nu speel ik CS wel eens online, maar zo'n feest is dat bij mij niet. Want IK heb 56k :) Ping gemiddeld van tussen de 160 & 210. Weet iemand hier trouwens iets op dat ie wat lager word ?? (en niet met tips komen als: Sluit alle IM progs uit... Doe kazaa uit :S die ken ik al :P
Link naar reactie
[quote:b0994c2bf8="Night Hawk"]Neem kabel :roll: :wink:[/quote:b0994c2bf8] tja, makkelijk gezegt, maar dan moet je de mogelijkheid wel hebben.. En dat hebben we hier in Zuidhorn niet (niemand kent het zeker!) Ook geen adsl, ik had al eens een mail gestuurd naar MxStream, alleen die zeiden dat ze het zeker wisten dat het aantal mensne die het zouden gaan gebruiken niet voldoende was, om dat aanleg eruit te kunnen halen.. Nu heb ik een hekel aan iedereen met kabel of adsl :P (ook wel jalozie genoeomt :))
Link naar reactie
[quote:14604a4de9="wally"] het klinkt misschien stom, maar bedoel je dat mensen het alleen kopen om DoD en CS online te spelen :) en alle ander uiteraad.. [/quote:14604a4de9] Tuurlijk, die lui kopen het voor CS de rest boeit ze niet want die hebben ze al gespeeld vanaf hun Philips Silver Premium :) Jouw ping is gewoon normaal voor 56k, helaas niet lager te krijgen vrees ik :(
Link naar reactie
duh!! wat doe je nou stom!! voor het installeren maakt het niet uit!! stel: iemand koopt dat spel waar jij juist weer zo zieleg mogelijk de serial van moest jatten... Die heeft net van zn pa ADSL 1024kb/s gekregen, en wil dol blij met een ping van 10 SOF2 online gaan spelen.. Alleen lukt dit niet, omdat jij daar zo zielig thuis met je gejatte serial zit te spelen!! :evil: Dat mensen als jij nog in de forum durven te komen!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...