Ga naar inhoud

Een paar vraagjes over Unreal Tournement


Aanbevolen berichten

Mijn UT map puilt uit, 1,85GB oid :o , vettig irri. ik heb dan nu in totaal geinstalleerd: -Unreal Tournement -UT 436patch -UT bonuspack 1,2,4 -UT inoxxPack -DBZ models+voices -dm-brunel (map) -GODZ v115 -Operation: Na Pali -ONPpatch110 -StrikeForce175 (wel wat beter dan CounterStrike :D ) -TacticalOps315 -Unreal4Ever V6 -U4ever V602 patch Het enige wat niet werkt is U4ever :cry: , en wat vinden jullie van mijn inventaris :) , als iemand nog tips heeft mag die rustig posten hier.
Link naar reactie
SWAT was de oude naam van TactOps ... Je mist nog een paar : - Infiltration 2.86 (als je SF aan kunt, dan moet dit zeker lukken ;)) - [url=http://www.unrealfortress.com]Unreal Fortress[/url] (beta2v8 is dacht ik officieel de laatste, maar binnenkort zou eindelijk 'Gold' uit moeten komen) - Thievery : zou a.s. vrijdag gereleased moeten worden ... - Night's Edge (links : zie mijn site of [url=http://www.planetunreal.com]planet Unreal[/url] of [url=http://www.beyondunreal.com]Beyond Unreal[/url]... ;)) btw : mijn UT map is 6 Gigabyte ... maar ik heb wel de 'grote' mods los ge-installeerd staan. Dat vond ik voor mezelf vanwege m'n werk aan de bot-editor wat handiger (nee dat heeft niks met aimbots te maken ... )
Link naar reactie
Thanx JaFo, ik heb toenet effe, Unrealfortress, Infiltration, NightsEdg en JungleWarfare gedownd(Getright, ROXX :D ) ik ga zodalijk installeeren. Ik heb ook "5CubesMapPack" gedownd. Mijn vraag is, kan ik deze maps gewoon in mijn maps, map zetten en dat ze het dan doen? BTW er zit een 'umx' en een 'utx' file bij wat moet ik daar mee doen?
Link naar reactie
[quote:3db2c55f88="Jongetje Leo"]gaat dit al over ut 2003 ¿¿¿ anders (als het gwoon ut is): waar heb je dbz mod vandaan? JL[/quote:3db2c55f88] Now, dit gaat niet over UT2003 (Ik hoop dat daar goeie voor komen :D ) Voor UT zijn geen DBZ mods, het enige wat in de buurt komt is "godz" , Hier zijn geen DBZ characters en stemmen bij, alleen maar je kunt 'beam' attacs doen, dus deze is niet interessant. Voor een goeie DBZ mod moet je "Bid For Power" voor Quake3Arena hebben, er is de laatste tijd een neppe mod in de ronde met de zelfde naam. dus je moet gewoon wat proberen. Over een tijdje komt ook DragonballQuake, uit dit word ook een goede mod voor Q3A, als íe er is dan meld ik het wel :) . BTW, coole Gohan avatar :D .
Link naar reactie
[quote:2acbe4ab64="Jongetje Leo"]Het is van een gohan plaatje, als ie net zijn hidden powers heeft opgeladen, ik heb alleen het gezicht als avatar, maar de rest erbij is hemels... JL[/quote:2acbe4ab64] Dat is toch in het gevecht met Cell, he en dat is toch na dat het hoofd van android 16 kapot getrapt is. Als ik het goed kan herinneren.
Link naar reactie
[nou maar even off topic dan] Neeeeeeeeee, je gaat me toch niet serieus vertellen dat je die (eveneens) slecht getekende Pokemon-rip-off DragonballZ cool vindt? Willen allemaal de duurste videokaarten, maar nemen genoegen met zo'n goedkope tekenfilm met een fps van 10. Ik heb het even geprobeerd. Maar toen die kneuzige Goku DRIE WEKEN (één aflevering per dag) deed over zijn gevecht tegen die verwijfde Frieza, waarbij ze er niet eens in slaagden elkaar een bloedneus te slaan (maar en passent wel de planeet verwoesten *proest*), begreep ik dat dit alleen bedoeld was om de laatste centjes te persen uit de zakken van 10-jarigen. [/off topic]
Link naar reactie
De relatie tussen Pokemon en DBZ is -dat het allebei keihard zuigt, -dat het allebei verschrikkelijk slecht getekend is (figuren bewegen totaal niet soepel en er wordt steeds zo min mogelijk geanimeerd, dus alle tekeningen stil laten staan en alleen de mond bewegen, dat soort grappen), veel afleveringen voor heel weinig geld uitpoepen is het doel, -dat het allebei vol zit met slap nepgeweld (in kinderseries hoort eigenlijk helemaal geen geweld thuis, maar figuren of beesten malkander naar de tiefus laten slaan zonder één enkel fysiek gevolg is echt volslagen belachelijk), -dat het beide bedacht is om kleine kinderen hebberig te maken en ze te drijven tot het zeuren om belachelijk dure, gehypte troep, -dat het verhaal het niveau heeft van een pornofilm, volslagen nonsens door blijven rekken, om maar zoveel mogelijk afleveringen op te kunnen hoesten. Dit is een kleine selectie van overeenkomsten. De chronologie van de tekenfilms is niet relevant. Het gaat niet er niet om of het de voor- of achterkant van de drol is, het gaat erom [i:cb956f7e86]wat[/i:cb956f7e86] 'ie is en [i:cb956f7e86]waar[/i:cb956f7e86] 'ie vandaan komt. Nee, doe mij maar Cow & Chicken, the Simpsons of Ren & Stimpy. Fijn dat we het eens zijn over dat gevecht tussen Frieza en Goku, ik begon me destijds werkelijk vertwijfeld af te vragen of er mensen waren die dat serieus spannend vonden. ;-) P.S. Ik kom momenteel misschien niet zo vriendelijk over, dat komt omdat ik net uit bed kom na een zware nachtdienst en geteisterd word door een verzengende chagerijnigheid. :evil:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...