Ga naar inhoud

Half-Life ricochet


Aanbevolen berichten

hallo, nu er nog steeds geen UT2003 is... ben ik nog druk bezig met half-life! Nu is er sinds kort weer een nieuwe update die een nieuwe mod bevat volgens mij. Het heet "ricochet" en is erg melig! Het is weer eens iets anders dan alleen maar schieten... ik vind het wel leuk, maar gaat snel vervelen! Wat zijn jullie ervaringen??
Link naar reactie
ik heb 2 pics gemaakt van de mod: [img:fe52e75294]http://www2.freewebz.com/anthonyjautze/hl-screen1.GIF[/img:fe52e75294] [img:fe52e75294]http://www2.freewebz.com/anthonyjautze/hl-screen2.GIF[/img:fe52e75294] Het is verder niet zo boeiend, maar het is wel melig! :) ps. als ze het niet doen moet je het ff zeggen!
Link naar reactie
Bij Halflife ben je niet steeds bezig monsters te schieten hoor! Je komt aanvankelijk wat figuren tegen die (door van die alien-achtige wezens) verworden zijn tot een soort monsters, maar later ben je toch vooral aan het vechten tegen mariniers e.d. Je gebruikt hier ook realistisch aandoende wapens voor (een soort AK47 e.d.) Dus als die monsters je weerhielden: spelen! Helaas denk ik dat het wat te laat is om nog Halflife te spelen, als je MOHAA e.d. al gewend bent... :-(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...