Ga naar inhoud

Neverwinter Nights is 'gold' !!!!!!!!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 161
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    162

Het eindgevecht kun je ook verbeteren... :wink: Abizigal is een half-draak die je moet bevechten nadat je in Kakathran (met de Monastic Order - Balthazar - )ofzoiets aankomt... Eerst kom je zijn zoon Draconis tegen, daarna een greater wolfwere wyvern met wat lesser Earth Elementals... Daarna moet je in wat tunnels zwemmen, daar wat bone golems en ice slamanders doden. Als je in de tunnels een fles luch en een touw hebt gevonden kun je verder gaan en moet je een scrol of reversal van de plaatselijke magiër ontfutselen. Met deze kan je de spreuk ongedaan maken op de Draak die de toegang tot Abizigal bewaakt, zodat deze niet meer onder Abizigal's macht zit en deze je doorlaat... Daarna vecht je tegen Abizigal in mens-vorm, Abizigal heeft dan The Sword of Grief +5 (+4?) die je kan upgraden waarneer je hem verslaat, ook hij heeft hij de electric flailhead bij zich (voor de Flail of Ages). Als Abizigal dan eindelijk in een draak verandert, is het gevecht pas echt aan de gang... Zo genoeg informatie? :wink: :D
Link naar reactie
//Hu'uruun A.. nu kan ik het me wel weer herinneren. dat je dat allemaal zo goed onthouden heb zeg. ik heb dat bijna een jaar gelden gespeeld. //Jafo. Leuk die extra's ga er meteen kijken daar. ik heb gister met me broer NWN online gespeeld. hij als Cleric en ik als Sorcererer. we speelden CHapter 1 dus in de stad nog. erg leuk om dat samen te spelen zonder henchman. wel moelijk in het begin. echt een aanrader dat On-line spelen.
Link naar reactie
[quote:1c785bf802="Hu'uruun"]Jah, maar met 56 k is dat minder leuk... Maarre, welk lvl zijn jullie in NWN? Ik ben een lvl 20 Wizard, 28 intelligence (ofzo, ben niet zeker, kan iets hoger zijn of iets lager)... Oh ja, ik had de NWN mods al gedownload, mijn favoriet is chicquins![/quote:1c785bf802] Ik heb gister ook met een 56k modem online gespeeld en dat ging prima, totaal geen lag(het kost natuurlijk wel tikken :) ). De server stond wel in Nederland (en via direct connect, niet via gamespy) , misschien dat dat wat uitmaakt en we speelden met z'n drieën. Normaal speel ik ook via een kabelmodem, maar die deed het gisteravond niet, vandaar. In de sp ben ik nog steeds in h1, want ik vind multiplay online zo leuk dat ik niet meer aan de sp toekom. In sp ben ik dus nog maar lvl 6 of 7 (ik weet het niet eens meer). Online speel ik met diverse characters. Ik heb één vaste party waar ik net lvl 2 ben geworden. De nadruk ligt hier niet op het zo snel mogelijk stijgen en zoveel mogelijk goud en magische items verzamelen, maar op het rollenspel. De DM geeft weinig xp en magische items zijn zeldzaam. Dit maakt het allemaal een stuk realistischer (voor zover je van realistisch kan spreken :) ) Gisteren speelde ik online de mod: Spires of Ravenloft, met een lvl 8 ranger, in de mod klom zij op tot lvl 9. Deze mod is een rechtstreekse overzetting van een P&P module/campagne, één van m'n lievelings avonturen van 10 jaar geleden. En ook de NWN versie vind ik tot nu toe erg de moeite waard. Vooral in het kasteel van count Strahd von Zarovich is het erg 'leuk', met al die kamers en geheime ruimtes en teleport traps. We hebben nu al twee keer drie uur met z'n drieën gespeeld en het avontuur is nog niet afgelopen, we overleggen natuurlijk wel af en toe over de te volgen strategie en roleplaying kost ook de nodige tijd.
Link naar reactie
Hmm, interessant dat de 56K dan toch niet helemaal waardeloos is... Maarre, ik speel voorlopig geen NWN meer, want heb nu Warcraf III gekocht (tja, je moet wat als Jedi Knight/NWN en ToB (voor de zoveelste keer) hebt uitgespeeld!) Dus... Maar, als je nog ergens vast zit, vraag het gerust, en dan zal ik je proberen te helpen... Trouwens, Klauth = easy (op Hardcore p&p mode dan)
Link naar reactie
ik ben helemaal verknocht aan On-line NWN spelen nu. ik heb SP ook nog steeds niet uitgespeeld maar ik vind On-line leuker. ik speel het met me broer en hij heeft SP ook nog niet uitgespeeld. Ik heb Warcraft III en NWN tegelijk gekocht maar aan Warcraft III ben ik nog nauwelijkst toegekomen. niet dat ik dat spel niet goed vind maar ik ga daar wel weer mee verder als ik NWN zat ben :)
Link naar reactie
Ik heb net Klauth verslagen maar ik vind hem helemaal niet makkelijk. ik heb wel tig keer load game gedaan en wel tig keer me stone of recall gebruikt. na een lang gevecht en heel veel potions of Heal is het me gelukt. Ik had AC31 en een hoge disipline en nog raakte hij me erg makkelijk en deed hij vaak Knockdown. Persoonlijk de moelijkste tegenstander van NWN tot Chapter 3.
Link naar reactie
Ik was anders zwaar teleurgesteld in de draak die iedereen "super" moeilijk vond! Ik versloeg hem in één keer met mijn magiër... Kwestie van Prominition (soort verbeterde stoneskin) gooien, elemental shield, nog een handvol protectie spreuken, aanvallen, Abi Dalzim's gooien, empowered & normal chain lightning en als ik mijn aanvallende spreuken opgemaakt heb, shapechange Red Dragon gooien... Klauth = dood!
Link naar reactie
Wizards hebben gewoon wat gigantisch machtige spreuken ... daar kan een ranger niet echt tegenop. Ik had dan wel wat elemental bescherming (voor mezelf en m'n hulpjes), maar het was toch een vrij zwaar gevecht .. // --- Op de 'sociale' servers kun je ook veel lol hebben. Zo zijn er servers waar ze de schaakmodule in een ietwat grotere omgeving hebben verwerkt. Best wel leuk om te zien : de stukken bevechten elkaar a la battlechess (of hoe dat spel van vroeger ook heette).
Link naar reactie
[quote:bec091344c="Hu'uruun"]Ik was anders zwaar teleurgesteld in de draak die iedereen "super" moeilijk vond! Ik versloeg hem in één keer met mijn magiër... Kwestie van Prominition (soort verbeterde stoneskin) gooien, elemental shield, nog een handvol protectie spreuken, aanvallen, Abi Dalzim's gooien, empowered & normal chain lightning en als ik mijn aanvallende spreuken opgemaakt heb, shapechange Red Dragon gooien... Klauth = dood![/quote:bec091344c] Door een paar eieren af te geven mocht ik de word of power zo meenemen, zonder gevecht... Ik heb hem daarna toch maar afgemaakt voor de lol (en de ervaringpunten).
Link naar reactie
Nieuwe patch v1.23 : http://nwn.bioware.com/support/patch.html [quote:ba2c935999] ... - Added new Toolset Wizards. - Improved overall game stability. ... - Added a swearfilter to the multiplayer chat area. (het kon niet uitblijven :() -Added an /ignore command to the multiplayer chat area: /ignore /unignore Since chat names can change at each session, the ignore list is not saved. (had er eerder in moeten zitten m.i.) .... [/quote:ba2c935999]
Link naar reactie
[quote:5d1fb24b9c="Red Dragon"]met wat voor karakter heb jij hem verslagen BIGSTAAL? vond jij hem niet moelijk dan?[/quote:5d1fb24b9c] Met een paladin/fighter samen met een barbaar als henchman. Wat drankjes (die kan je ook aan je henchman geven) en af en toe de stone of recall gebruiken. Mijn paladin is trouwens goed met overtuigen (zeker als hij zijn Nymph cloak +5 aan heeft).
Link naar reactie
[quote:7690c0db35="Red Dragon"]met wat voor karakter heb jij hem verslagen BIGSTAAL? vond jij hem niet moelijk dan?[/quote:7690c0db35] Wat ook helpt is om de draak van achter aan te vallen. Je henchman maakt altijd een frontale aanval. Als je naast je hechman gaat staan lijd je evenveel schade als je henchman. Als je de draak van achter aanvalt heb je daar geen last van.
Link naar reactie
Maar die draak heeft je Level 14 Barberian Henchman zo dood lijkt me. die kan nooit sterker zijn geweest als mijn AC34 level 18 rogue/fighter. ach ik heb het spel gister toch al uitgespeeld dus maakt niet meer uit. Ik heb level 20 niet gehaald. kwam niet verder dan level 19. //on-line Ik speel nu ook via de Server gewoon verschilende MOD's, heb daar wat irritants ondekt. als je eruit word gegooid door een slechte verbinding moet je 5 minuten wachten voordat je weer kan inloggen. hij zegt dan dat je "CD-key still in use" is en dat je het over 5 minuten weer moet proberen. Gister een paar keer gehad. zit je daar in die chat room voor de katse-k*t :evil:
Link naar reactie
[quote:b1f38d0cd7="Red Dragon"]//on-line Ik speel nu ook via de Server gewoon verschilende MOD's, heb daar wat irritants ondekt. als je eruit word gegooid door een slechte verbinding moet je 5 minuten wachten voordat je weer kan inloggen. hij zegt dan dat je "CD-key still in use" is en dat je het over 5 minuten weer moet proberen. Gister een paar keer gehad. zit je daar in die chat room voor de katse-k*t :evil:[/quote:b1f38d0cd7] En heb je ook last van types die als gekken rondrennen en alles voor je neus wegsnaaien? Of heb je een server kunnen vinden waar ook op geroleplayed wordt. Ik heb het na een aantal pogingen voor gezien gehouden (en ja, ik heb ook(vooral) onder roleplay gekeken). Gelukkig heb ik via het nwn-forum gelijkgestemde zielen gevonden en speel ik nu elke week één keer met een vaste groep op een privé-server en heb ik ook nog wat losse contacten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...