Ga naar inhoud

Neverwinter Nights is 'gold' !!!!!!!!!


Aanbevolen berichten

1) ik loop ook met 'oude' troep uit vorige levels rond, waaronder dat hoofd van een van de piratenkapitein en een hendel voor een machine die ik niet gevonden heb ... geen idee dus wat ik met dat hoofd moet doen. 2) voor de overige praat eens met alle mensen in het dorp, dan weet je vanzelf wie je wat moet geven. Overigens : ik zoek nog steeds een van die orcs ... een van hen heb ik gevonden. Maar dat tweede beest ? Wel heb ik een orc-grot opgeruimd met een deur die ik absoluut niet open krijg omdat ik een of andere speciale sleutel moet hebben of op een 'speciale' gebeurtenis/queeste moet wachten.
Link naar reactie
  • Reacties 161
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    162

//Jafo 1 orc hooft kun je vinden in Coldwood 1 orc hoofd kan je vinden in een veldje ten zuiden van dat Fort wat word bestookt door de Elk tribe. als je die 2 hoofden heb ingeleverd kan je die deur openen waar jij niet verder kan om daar het laatse Orc hooft te verzamelen (ja ja je leest het goed 3 orc hoofden) Ik ben die Sterke Dwergen nog niet tegen gekomen en de Gouden draak ook niet. ik ben net in het veld met al die Fire Giants. //Yellowman Hill giant Chief hooft moet je bij de Green dragon inleveren. Je houd altijd 1 hoofd over uit chapter 2 van 1 van die 2 kapiteinen. dat komt denk ik omdat je er maar 1 nodig heb om in de Host tower te komen.
Link naar reactie
Ik heb hem gevonden in die ene grot die ik had overgeslagen ... alleen had ik ff niet op de naam gelet en hem laten lopen ... de queeste is daardoor officieel niet afgelopen. Het is niet erg aangezien ik het spel heb uitgespeeld :) Het laatste gevecht is verdomd lastig omdat het zo oneerlijk is : je hebt geen respawns of 'orb of recall', rusten is onmogelijk ... zorg dus dat je echt uitgerust bent en voorzie je van een hele berg potions & scrolls voordat je die laatste poort door gaat. ** spoilers ** [color=white:25f9c91b17] Aribeth is te redden als je haar ring hebt, of het zonder ook mogelijk is weet ik niet. Maar ik gok er op dat je een hele hoge persuade-skill nodig hebt voordat je dat lukt (= je hoeft haar niet echt te doden)[/color:25f9c91b17] [color=white:25f9c91b17] je hoeft die rode draak niet te bevechten ... als je de grot in de 'goede' volgorde bewandeld dan kun je een middel vinden waardoor je kunt onderhandelen. Eigenlijk is het de keuze tussen : twee draken doden en een derde draak helpen of 1 draak 'doden' (voor de 'essence orb') en een 'evil' rode draak helpen ... Let wel : als je met de rode draak wilt praten heb je een 'goede' essence orb nodig. Hoe je daar aan komt staat in de handleiding die je in diezelfde dungeon een aantal keren hebt kunnen vinden. [/color:25f9c91b17]
Link naar reactie
[quote:a39b3214b5="Yellowman"]Ik kan wel met die rode draak praten, hij wil wat van me hebben, maar ik d8 laat maar ik sl8 hem. Maar damn wat is hij sterk, met een vuur aanval deed hij me een damage van 138. Is het jou gelukt om hem te verslaan?? (onderhandelen met draken is voor vrouwen en mietjes ;) )[/quote:a39b3214b5] Foei! draakje, je moet niet zo stout zijn tegen je moordenaars :x :wink:
Link naar reactie
[quote:fba229141d="Yellowman"]Ik kan wel met die rode draak praten, hij wil wat van me hebben, maar ik d8 laat maar ik sl8 hem. Maar damn wat is hij sterk, met een vuur aanval deed hij me een damage van 138. Is het jou gelukt om hem te verslaan?? (onderhandelen met draken is voor vrouwen en mietjes ;) )[/quote:fba229141d] Ik heb anders met 3 draken onderhandeld ... als jij mij nog een 'mietje' durft te noemen ... dan stuur ik m'n beestjes op je af ('k hoop wel dat je niet al te bang bent voor spinnen ;)) ** spoiler (alleen lezen als je te lui was om het zelf te vinden) ** [color=white:fba229141d]Hetgeen die draak wil hebben kun je in twee versies maken (heb je dat 'ritual book' niet gelezen ? Daar stond het verdorie nog in ook ... ) geef je de 'foute' versie dan verzwakt dat de draak en heb je het ietwat makkelijker. De rest ligt dan helemaal bij jou (hoeveel potions je hebt bv)[/color:fba229141d]
Link naar reactie
Mijn moederbord is dood (2 weken oud :( ) en die komt pas terug als ik van vakantie terug ben. ik zit nog steeds aan het einde van chapter 3 en moet me soortgenoot de Red Dragon nog doden. dat komt dus over week of 3 pas, eerst maar ff naar Mexico voor 16 dagen :) Uiteraard ga ik straks niet onderhandelen met een Red Dragon, THERE CAN ONLY BE ONE!!!!
Link naar reactie
[quote:1e40ef13fa="Red Dragon"]Als ik me chaotic evil zou gedragen op dit forum word ik gebanned, Ik pas me dus louter aan, dat is draken wijsheid :wink:[/quote:1e40ef13fa] Niks drakenwijsheid ... simpele overlevingstaktiek. :p // --- Ik moet wel zeggen dat Klauth me qua grote tegenviel ... van een 'ancient red dragon' verwacht je toch dat ie een paar maatjes groter is dan de 'fire giants' die voor hem werken.
Link naar reactie
//Jafo ik las elders dat je aan een 2e ronde was begonnen met NWN. waarom probeer je niet On-line eens een module te spelen. dan speel je echt eens wat nieuws. het on-line gebeuren moet erg cool zijn. ik zit zo nu en dan op het officiele NWN forum en lees daar de verhalen. ze zijn erg enthousiast.
Link naar reactie
LOL : ik was vergeten dat ik dat nog wilde doen ... ;) Ik was toch niet zo tevreden met de opzet van m'n nieuwe karakter (waarom kun je die packages niet van te voren inzien :(). Dan begin ik maar weer opnieuw. ;) Vanavond toch maar eens proberen, alleen hopen dat ik een fatsoenlijke server kan vinden. Mijn on-line karakter : Mosh Tigthan (Half-Orc Barbarian) ... M'n singleplayer karakter ga ik niet on-line gebruiken aangezien er we nog niet hoger dan lvl 20 kunnen gaan.
Link naar reactie
Ja en ? Hoe sterker je zelf bent ... hoe minder XP's je krijgt voor het verslaan van het monster. Let maar op die Zombie Lord uit hoofdstuk 1 ... als je in een van de latere levels een horde van die beesten tegenkomt dan krijg je een stuk minder. En die spullen die je kreeg waren zeker niks waard ? Bovendien krijg je straks nog XP's en spullen voor het hoofd van die draak.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...