Ga naar inhoud

Neverwinter Nights is 'gold' !!!!!!!!!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 161
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    162

[quote:fa75684ca3="JaFO"]Zo te zien kun je beter een nieuwe pc (zonder monitor) kopen dan proberen onderdeel voor onderdeel te vervangen. En idd : als je rpg's ook maar een beetje leuk vind, dan is NWN een echte aanrader. En zelfs als je rpg's in eerste instantie niks vind, maar je hebt wel genoeg geduld om een spel niet in 5 minuten te willen uitspelen dan kun je met NWN nog genoeg plezier hebben.[/quote:fa75684ca3] Ik ben ook van plan om het geheel te upgraden, maar dan in stappen. Komt op hetzelfde neer toch... Op de verpakking staat dat je minimaal een 16mb v-kaart moet hebben, die van mij heeft maar 8mb, bovendien kan ik Dungeon Siege ook al niet spelen, is dit spel lichter dan?
Link naar reactie
[quote:2a3331fb4c="plors"]Misschien schop ik een open deur in ( heb niet de hele draad gelezen ), in dat geval mijn excuses. Maar hebben jullie ook zo'n last van random crashes? bij mij crashed ie zeker een paar keer per dag ( ik heb nu vakantie, dus ik speel het ongeveer de hele dag, zolang ik niet eet of slaap :P ) Ben echt benieuwd naar jullie ervaringen hiermee.[/quote:2a3331fb4c] in singleplayer heb ik vrij regelmatig crashes e.d. als ik een hele tijd aan het spelen ben geweest. Ik heb wel het idee dat het sinds de laatste patch (v1.20) een stuk minder is geworden. Of het heeft te maken met de keuze voor geluid (Direct3D ipv Aureal 2.0) Overigens volgens de instellingen heb ik "1024 x 768 - 7531108 Hz" ... terwijl de echte frequentie 85 Hz is ... :LOL:
Link naar reactie
Ik ben dankzij een hoop geklooi en het draad op het NWN forum eindelijk in Chapter 3. ik moest zelfs de chapter2E module editten om van die f*cking toren af te komen maar het is gelukt. als ooit iemand vast komt te zitten op de toren aan het einde van chapter 2 dan weet ik de oplossing. //.. wat de crashes betreft, ik heb ook ver 1.20 en ik had ook na een uur of 2 spelen crashes. nu is dat wat minder geworden. het ligt niet aan me systeem omdat me sys temps onder de 55 graden zijn. het ligt gewoon aan NWN.
Link naar reactie
:phew: ben ik ff blij dat ik dat probleem niet had. Het 'ergste' dat ik had was in dat tijdens het laatste gevecht in 'The Docks' (H1) m'n tegenstander ineens 'friendly' werd ... gelukkig kon ik wel een aanval forceren ... Bij de eerste weerwolf in H2 had het programma ff kuren tijdens z'n genezing ... maar ook dat leverde (gelukkig) geen ernstige schade op. En nu ben ik bijna lvl 20 :) Ik gok dat ik tegen het einde van hoofdstuk 3 dat gehaald heb ... op het moment heb ik 1 van de 3 hoofdopdrachten opgelost en heb ik de grotten voor de twee andere opdrachten vrij aardig opgeruimd. Het einde van opdracht 2 is in zicht :) (en voor het eerst eens een nieuwe tileset gezien :) Er was dus toch nog eentje die ik nog geen tig keer had gehad.
Link naar reactie
Ik ben nu Rogue level 10 en Fighter level 6 (bijna level 17) Ik heb nu ook de White dragon verslagen waar jij het eerder over had. mooi groot beest is dat. ik heb nu het probleem dat me Henchman op level 14 blijft hangen terwijl ik level 16 ben, hij zou dus level 15 moeten wezen. heb al de hele tijd tegen hem gepraat maar naar level 15 gaan ho maar. wat die tile sets betreft. je komt idd wel heel erg vaak de zelfde dungeons en zo tegen. dat is wel jammer. ben blij als ik ook een keer een andere tileset te zien krijg. ik zit nog maar aan het begin van chapter 3 en heb nog maar 1 van de belangrijke voorwerpen gevonden en de rechtzaak opgelost in het dorpje.
Link naar reactie
** spoiler ** [color=white:ba8e0a1de0]- er is er een die je zonder gewetensbezwaren wat 'positiever' naar de zaak kunt laten kijken (hint : wie goed doet, goed ontmoet) - vermijd alle vormen van racisme ... (als je de juryleden hebt ondervraagd voor het proces dan wist je dat)[/color:ba8e0a1de0] ** spoilers ** :hmm: ik heb niet gekeken welk lvl m'n hulpje nu heeft, maar ik heb wel gemerkt dat ze niks meer te vertellen heeft terwijl het item in het journaal dat belooft bij 'de volgende level up' ... Volgens mij kun je ook een level up van je hulpje forceren door ff een ander hulpje te nemen. Dan zou je iig bij het nieuwe hulpje om een 'level up' kunnen vragen. Vanavond maar eens kijken ... ben bij het 'laatste' onderdeel van H3 ('spine of the world') en daar zitten me toch een monsters ... Het monster die het tweede onderdeel beschermde was onbeschoft sterk ... was blij dat ik hulpjes had de z'n summoned creature (een succubus) konden bezig houden.
Link naar reactie
Ik ga die trail niet meer opnieuw doen ik heb tenslotte gewonnen :) ik vind die Barbarians van de Eilk tribe of zo anders ook best lastig als ze met grote groepen aanvallen. ik ben erg benieuwd naar dat monster van je. ik zit nu in level 17 inmiddels. Er is een nieuwe patch (4,5MB) , wie weet of de vastlopers minder worden: [quote:10f649ed8e]Patch details for v1.21 English * Added the ability to Save Games in the Windows Dedicated Server * Contest of Champions module included * Items located in Creature Inventory slots will now be DELETED when validating a Player through ELC and ILR. Custom modules that use Creature Inventory slots to assign Sub Race abilities will have to re-add items on joining the custom module. * Item Costs will now be properly calculated for Plot items in ELC checks. * Sped up character listing coming from a Dedicated Server. * Fixed an issue with saving at inopportune times resulting in breaking save games. * Fixed some item "ghosting" issues. * Fixed the DM Faction bug, where possesing a creature results in that creature's friendly faction going hostile. * 2DA files are now being loaded in the proper order in Hak Paks. * General bug fixes[/quote:10f649ed8e] Zoals je weet gewoon ff je auto-updater gebruiken voor de patch. laat me even weten welke level jou hulpje is.
Link naar reactie
Mijn taktiek met 'summoned' monsters : de baas afmaken ... dan verdwijnt het beestje vanzelf. Ik vraag me af wat die duergar priest of wizard net opriep ... er verscheen een of ander gigantisch beest achter me en in een klap was ik al m'n hulpjes kwijt :( Die rotdwergen zijn nog vrij sterk ook nog en dan nog een paar van die 'giants' erbij ... *ouch* Zo wordt ik wel erg bang voor die eindbaas hier ... [color=white:41c5c92fbc]ik ben benieuwd hoe sterk je bent ... eindbaas van dit deel is een gemeen rood draakje ... als ik de info tot nu toe goed begrijp ... [/color:41c5c92fbc]
Link naar reactie
Tja maar dat zijn Summoned createres en animal companion. dat is geen Henchman. btw. ik heb geen problemen met de Hill/mountain/fire Giants. mijn sorcerere doet telkens Stoneskin op me en daarna hak ik ze in mootjes met me GreatSword +3 Doordat ik StoneSkin heb en AC29 raken ze me nauwelijks. :) Ik moet zeggen dat ik de stemmen van de Draken vreselijk cool vind. (ik heb alleen de White en de Green dragon nog maar gesproken)
Link naar reactie
Je mist de gouden draak nog .... maar idd : het zijn 'drakenstemmen' niet alleen qua stem, maar ook qua stijl. Ik heb 'maar' AC 22 ... stoneskin heb ik niet :( maar ik heb het idee dat 'elemental protection'-spreuk en de 'protection robe' en een ring of elemental resistance toch wel aardig helpen ;) Daarnaast heb ik sinds kort 'boots of striding +4' waardoor m'n Constitution hoger werd en als gevolg daarvan de hp nu boven de 200 uitkomen, dus enige klappen kan ik wel hebben :D Eigenlijk vind ik die duergar stukken erger dan al die FireGiants bij elkaar. Twee van die kunnen behoorlijk gemene spreuken gooien. Inclusief iets dat een of ander gigantisch tentakelig monster bij me plaatst dat in een klap al m'n hulpjes uit kan schakelen. Ik heb geen enkel idee wat dat voor een ding is.
Link naar reactie
damn, je had gelijk, heel raar. Grimgnaw is verschrikkelijk sterk, maar blijft ook op level 14 hangen terwijl ik 17 ben. Die boots of striding had ik ook (maar dan +3) maar ik prefereer toch mijn boots op speed die je constant haste geven. Die heb ik bijna de hele game al gehad en hou ik ook zeker. Ik ben net in die ice globe o.i.d. geweest. Ik loop nu wel met 3 hoofden op zak (van een orc, een giant chieff en nog 1 uit de vorige level. Wat moet ik toch met al die hoofden doen?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...