Ga naar inhoud

Vraagje over oude UnrealTournement


Aanbevolen berichten

Ik heb al een tijdje een AthlonXP maar nu doet UT het niet meer want het beeld flikkert de hele tijd, dus ik heb in de FAQ van de unreal site gekeken en daar stond een duffe opmerking dat amd prossesoren met een fsb van boven de 66Mhz niet stabiel zou zijn, is er iemand die mijn UT weer aan de praat kan krijgen :roll:
Link naar reactie
Jij hebt een FSB van 133 DDR, maar die 66 waren de ouwe Pentium II's e.d. die toen ten tijde van Unreal hot waren. Daar is die readme ook op geschreven, maar het spel zou ook gewoon moeten werken op huidige pc's (althans hier werkt het prima). Ik zou het eerder eens zoeken in andere VGA drivers of chipset drivers.
Link naar reactie
YES, nieuwste patch geinstalleerd(436) En hij loopt als een zonnetje met alle settings op High en op internet spelen is hendig vet. Guys, Da Great RV is back to capture the flag!!!!! [img:90c0bc8462]http://www.theunholytrinity.org/cracks_smileys/contrib/ed/BlueFlagEnforcer.gif[/img:90c0bc8462][img:90c0bc8462]http://www.unique-hardware.co.uk/server-smilies/contrib/ed/bluboomteamenforcer.gif[/img:90c0bc8462][img:90c0bc8462]http://216.40.249.192/mysmilies/contrib/ed/sniperflag.gif[/img:90c0bc8462]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...