Ga naar inhoud

Nog een week tot GTA 3 wordt gereleased


Aanbevolen berichten

  • Reacties 195
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    196

Rockstar's crime-sim komt dit najaar naar de PlayStation 2 en gaat voorlopig niet meer weg. Dát het zou gebeuren was al duidelijk, de vraag was alleen wannéér. Maar ook dat weten we nu: de opvolger van Grand Theft Auto III, genaamd Grand Theft Auto: Vice City komt in het najaar naar de PS2, en alléén naar de PS2. Voorlopig zul je Grand Theft Auto of Vice City dus niet op andere consoles vinden: SCEE heeft een vierjarig contract getekend, wat betekent dat GTA tot 2006 alleen op de PS2 zal verschijnen. ' :cry: :cry: :cry:
Link naar reactie
[quote:e7915383c7="Mista Outlaw"]Rockstar's crime-sim komt dit najaar naar de PlayStation 2 en gaat voorlopig niet meer weg. Dát het zou gebeuren was al duidelijk, de vraag was alleen wannéér. Maar ook dat weten we nu: de opvolger van Grand Theft Auto III, genaamd Grand Theft Auto: Vice City komt in het najaar naar de PS2, en alléén naar de PS2. Voorlopig zul je Grand Theft Auto of Vice City dus niet op andere consoles vinden: SCEE heeft een vierjarig contract getekend, wat betekent dat GTA tot 2006 alleen op de PS2 zal verschijnen. ' :cry: :cry: :cry:[/quote:e7915383c7] Ahhh neeej dat meen je niet :cry: :cry: :cry: :cry: Mijn favoriete reeks naar ps2 alleen :evil: Daar helpen al die hondel*llen die alles gaan downen ook aan mee. Dus GVD koop deze game !!! En die contracten zeggen toch niet al teveel met een beetje geld ligt alles zo weer anders.
Link naar reactie
// Hidman-x : een hondel*l is tenminste nog ergens goed voor ... dat soort debiele figuren is nog niet eens dat scheldwoord waardig. Maar idd : als GTA3 voor de pc een echt succes wordt, dan zal een vervolg ook wel naar de pc komen. Dat gebeurt echter alleen maar als het spel ook verkocht wordt en de makers er dus geld aan verdienen. Zodra Nintendo & M$ met wat geld richting Rockstar/Take2 gooien om dat 'exclusieve' af te kopen zal een versie voor die consoles niet uit hoeven te blijven. Die 'exclusieve' spellen zijn tegenwoordig niet zo exclusief meer. Zeker een conversie naar de X-box toe moet een fluitje van een cent zijn als ze het willen.
Link naar reactie
[quote:71be9b60f0="Yellowman"]JAAAA ik heb GTA3. Verschrikkelijk mooi spel, maar mijn cel. 1000 met gef4 mx heeft veel moeite met de mooie graphics (zelfs op 640 x 480). Het mag dus wel duidelijk zijn dat GTA3 WEL op de pc uitkomt.[/quote:71be9b60f0] gniffel ... dat het voor de pc uit zou komen is oud nieuws ... alleen de eventuele vervolgen zullen alleen voor de ps2-console verschijnen. En als dat stelen zo door gaat zal een pc-versie van het vervolg er zeker niet in zitten ... // Mista Outlaw : Dat stuk onbenul heeft waarschijnlijk een gestolen versie aangezien de releasedatum voor Europa 24-5-2002 schijnt te zijn ...
Link naar reactie
[quote:7fdc90e22a="Yellowman"]:) Ik test nieuwe spellen voordat ze officieel uitkomen ;) GTA3 heeft nog wel wat verbeteringen nodig, zelfs mensen met een 1,4 GHZ klagen nog over schokkerige beelden en vinden het niet relax speelbaar. Daarnaast moest XP ge update worden.[/quote:7fdc90e22a] ooopz :o dus ik mag ook probleempies gaan verwachten met mijn amd athlon XP 1700+ @ 1480MHz en windows XP ???
Link naar reactie
[quote:3c6660698a="Yellowman"]:) Ik test nieuwe spellen voordat ze officieel uitkomen ;) GTA3 heeft nog wel wat verbeteringen nodig, zelfs mensen met een 1,4 GHZ klagen nog over schokkerige beelden en vinden het niet relax speelbaar. Daarnaast moest XP ge update worden.[/quote:3c6660698a] Fuck off, je hebt hem gewoon gedowned van een FXP board, net als de rest ;) Die update was btw omdat ze problemen hadden net nV kaarten. Ik heb hem ook al 2 dagen liggen, maar ben er nog niet aan toe gekomen :x
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...