Ga naar inhoud

game gezocht


Aanbevolen berichten

Ik zoek een bepaald soort spel, ik weet niet of het spel dat ik ga beschrijven echt bestaat. Als het niet bestaat zoals ik het beschrijf had ik graag de titel van een spel dat er het meest op lijkt. Het genre maakt niet veel uit maar je moet kunnen kiezen uit 3 characters, eentje met een kruisboog, een met een zwaard en een met een bijl. Het is ook goed als je alleen met iemand met een kruisboog kan spelen. Het liefst had ik dan dat je als bv. degene met de kruisboog bent je kan samenwerken met de andere 2. Kent iemand een titel van een spel dat ongeveer zo werkt ???
Link naar reactie
[quote:d954298df5] Op 18-03-2002 9:34, schreef janjantjes: ja, zo'n spel als rune, maar dan toch iets anders. bijvoorbeeld: je bent de boogschieter, je sluipt rond, je ziet de vijand, je gaat achter een boom staan en je stuurt de bijl en het zwaard op de vijand af terwijl je zelf beschut achter de boom staat te schieten. [/quote:d954298df5] klinkt naar een 'standaard' rpg ... en daar zijn er duizenden van. Je bent dan vaak met een kleine 'groep' karakters waarvan sommige zich specialiseren in 'close-combat' en andere beter zijn in 'ranged attacks'. Nog wat voorbeelden : - evil islands - Fallout 1 & 2 (als je een 'after the bomb'-scenario leuk vind) - Diablo 2 in het multiplayer-deel - Dungeon Siege (nog niet uit :sad:) - Never Winter Nights (echt D&D, moet nog gereleased worden ... ) - Freedom Force (ditmaal 'superhelden' ipv fantasy, maar het principe blijft gelijk)
Link naar reactie
Hmm, eerst was er ook zoiets, alleen dan meer als platform-spel. Misschien dat iemand het nog kent: Vikings ?? Het is meer als cartoon, maarja... Maar zo'n spel als jij beschrijft is toch echt wel RPG. Ik zou Diablo II ten zeerste aanraden, het is echt een vet spel :grin: Je kunt eens op http://www.Blizzard.com kijken naar de specs. O, trouwens, misschien dat je dan zoiets zoekt als Warcraft III, maar dat is meer Strategisch... Maarja, dat kun je ook zien op http://www.Blizzard.com of op http://www.warcraftiii.net
Link naar reactie
hmm ... dan zijn er hoogstens nog RTS (real time strategy, meestal een hele hoop mannetjes om te commanderen) & 'tactical shooters' (zoals Ghost Recon, Swat, Rainbow Six, kleine groepen, bijna rpg-achtig). Zelfs rpg's zijn vaak niet veel meer dan wat veredelde rts'en aangezien gevechten 90% van het spel zijn. Voor spellen waar wapens uit de middeleeuwen (zoals de kruisboog) een rol spelen zul je nauwelijks wat anders vinden dan rpg's ... - 'Dungeon Siege' = rts + rpg-elementen om voor het verhaal te zorgen ... - Warcraft 3 = rts en misschien wat rpg-elementen ...
Link naar reactie
Er bestaat een 'co-op'-mod voor Rune, maar dan moet je dus via een lan spelen ... (geen bots om je te helpen dus) : http://www.runegame.com/downloads.php?loc=patches Ik denk dat Dungeon Siege toch vrij dicht in de buurt komt van wat je wilt. De 'rpg'-elementen zijn helemaal op de achtergrond (je beslist wat je voor je karakter aan 'skills' wilt verbeteren door die vaardigheden te gebruiken ...). En je 'team' schijnt maximaal 8 karakters groot te zijn ... (review in PC-zone Benelux geeft het een score van 89, dus als je pc het aan kan ...)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...