Ga naar inhoud

sniperen!


Aanbevolen berichten

[quote:41ebc57621] Op 17-02-2002 18:35, schreef 2morrow: In Unreal Tournament zit een level dat zich afspeelt op een grote langwerpige rots die door de ruimte zweeft, met aan beide kanten een toren, het is een CTF level. Mensen die UT spelen/hebben gespeeld weten welke ik bedoel. Een droom voor snipers, helemaal als je bovenaan gaat staan :grin:. [/quote:41ebc57621] Je bedoelt CTF-Face (Facing Worlds) Dat is idd een goed sniperlevel.... Of als je toevallig de bonuspack hebt: CTF-HydroBase, vindt ik ook best goed als snipe-level... Bij RTCW kun je af en toe ook goed sniperen, net als bij Deus Ex..... :smile:
Link naar reactie
Je kunt bij UT bij de 'Mutators' ook gewoon 'Sniper Arena' kiezen (ipv Instagib enzo). Ik vind Deck16 eigenlijk wel leuk om te sniperen :wink: als je m kent weet je wel waar de beste sniperplek is! En je kunt eens op internet opzoek gaan naar maps om te downloaden. Ik heb hier een goede site, maar ik weet niet of dat alleen maar DM is... http://www.aemaps.com
Link naar reactie
In de pauze spelen we altijd UT op het netwerk alhier, met zo'n 16 tot 20 spelers. Ik ben met name goed in sniperen; kan tegenwoordig zelfs rennend mensen die heel raar springen op een verre afstand met één kogeltje onthoofden :wink:. Het level November (met de duikboot) is wat dat betreft ook erg leuk (als je bij rood zit): de vlag staat in een lange tunnel en ja..... wie daar binnen durft te komen, komt meestal niet ver als ik er sta. Ook met raketten krijg je me er niet uit. Alleen een stormaanval van meerdere mensen overleef ik meestal niet.
Link naar reactie
[quote:6fa27416ca] Op 17-02-2002 18:56, schreef Speedy: Half-Life, die bow is gewoon supervet, mooier als die sniperguns. Ook in mohaa kan je wel lekker snipen trouwens. [/quote:6fa27416ca] Mooier dan. In RtCW, bij het mp_depot level, kan je via het Rock Path gedeelte op het dak rondom de Axis trainyard komen. Daar kan je bijna niet geraakt worden, en heb je goed overzicht. Hoe te doen: Ga aan de rand staan, richt op de rotsen naast het dak, en ren. Op het hoogste punt springen, en meteen daarna strafe left en crawl. Doe je het fout dan land je ietsje lager weer, daar zit af en toe daardoor een grote rode vlek :wink:
Link naar reactie
DF2 is wel de grootste campergame die ik ooit gezien heb, heb het eens gespeeld op een lan, en iedereen bleef gewoon op een berg liggen wachten tot hij een ander in zijn vizier kreeg... _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16255]PC 1[/url] [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16256]PC 2[/url] [url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm]BA's overclocking guide v0.5[/url] [ Dit Bericht is bewerkt door: BA op 2002-02-21 11:01 ]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...