Ga naar inhoud

Medal Of Honor singleplayer demo waar?


Aanbevolen berichten

Hmm, ik deed er maar een uurtje over ... ook Chello :wink: Het internet zal wel druk zijn geweest :smile:

// --- Wat vinden jullie van het spel ? Ik vond de SP-demo een stuk indrukwekkender dan de RtCW-demo ... 't is ff wennen dat je niet om een hoekje kunt kijken, maar verder lijkt het een heel leuk spel om te spelen :grin:

------------------ - Red Kink FM - - JaFO's Bot-editor - - How many pirates did you kill today ? -

Link naar reactie
quote:
Originally posted by JaFO: Is er niks snellers te vinden ? Via Fileplanet kun je zelfs met een kabelmodem geen fatsoenlijke snelheden meer halen aangezien accelerators niet meer werken :sad:


??? Ik haal op fileplanet bijna altijd snelheden van ong. 250kb/sec of nog sneller. Had de sp demo van MOHAA dan ook zo binnen. Lang leve @home :smile:

Link naar reactie
[quote:d6307aa2eb] Op 2002-01-13 15:15, schreef Desert Fox: <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by JaFO: <B>Is er niks snellers te vinden ? Via Fileplanet kun je zelfs met een kabelmodem geen fatsoenlijke snelheden meer halen aangezien accelerators niet meer werken <IMG SRC="images/smiles/icon_frown.gif"><P></B><HR></BLOCKQUOTE><P> ??? Ik haal op fileplanet bijna altijd snelheden van ong. 250kb/sec of nog sneller. Had de sp demo van MOHAA dan ook zo binnen. Lang leve @home <IMG SRC="images/smiles/icon_smile.gif"> [/quote:d6307aa2eb] Dat is via de 'Personal server' ? Ik laatst wat skins & playermodels voor UT gedownload van 'Fileplanet' ... Topsnelheid was iets van 20kbyte/s als ik de Italiaanse server kon bereiken. Maar zodra ik 'New York' moest hebben was het maar 2 - 4 kbyte/s. En daar komt bij dat het voordeel van DAP (meerdere stukken tegelijk downloaden voor hogere snelheid) niet meer werkt. :sad:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...