Ga naar inhoud

Firefox: nederlandse taal en de favorieten


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:d2dc4490f4="Jank"]Hoe krijg ik de nederlandse taal funktionerend in Firefox 1, nieuwste release? Ik heb hem toegevoegd en ook al de PC opgestart, maar geen effect. [/quote:d2dc4490f4] Voor Firefox 1.0PR is nog geen Nederlandse versie en ik weet ook niet of die gaat komen. Het is iig zeker dan voor de final versie van 1.0 (verwacht in november) wel een officiële Nederlandse vertaling te downloaden zal zijn tegelijk met het verschijnen van de Engelse. [quote:d2dc4490f4="Jank"]En waar vind ik de bookmarks in verkenner, als ik deze na een aanpassing wil copieren en bij herinstallatie wil terugplaatsen? [/quote:d2dc4490f4] Je bookmarks kun je vinden in C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILENAME (standaard iets met default)\bookmarks.html. Dit bestand kun je kopiëren en al je bookmarks zijn dan gebackupped. Je kunt trouwens ook [url=http://home.zcu.cz/~pcvrcek/soubory/132/MozBackup-1.3.2-ENG.exe]Mozilla Backup[/url] gebruiken om een backup van verschillende Mozilla instellingen te maken.
Link naar reactie
[quote:41289547fc="gerardb"]Jank, ik dacht ook slim te zijn en Ned. te installeren via: Tools, Options, en bij Languages Dutch [nl] te selecteren, en bovenaan te zetten. Dit was echter een misrekening, alles bleef gewoon bij het oude. Waar genoemde instelling op van toepassing is, is mij niet geheel duidelijk.[/quote:41289547fc]Dat staat keurig boven de instelling vermeld; het dient om een voorkeur op te geven in welke taal een geladen webpagina weergegeven dient te worden, wanneer deze in meer dan 1 taal aangeboden wordt. Maar het heeft dus niks met de interface van FF zelf te maken.
Link naar reactie
De Nederlandse taal moet je installeren door of een aparte versie te instaleren of een taalbestand te downloaden. Op http://mozillanl.mozdev.org kun je beide vinden. De laatste versie is op dit moment 0.9.3. Noia is idd een erg mooi thema, maar vind ik vind de Winstripe buttons ook mooi. Ik hou het op dit moment dus maar bij het standaard thema. Op http://update.mozilla.org/themes/ kun je trouwens op dit moment 21 thema's downloaden die werken met 1.0PR.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...