Ga naar inhoud

groote bestanden downloade


Aanbevolen berichten

Officieel is het downloaden niet illegaal maar het aanbieden weer wel. Daar komt het ff simpel op neer. Laatst stond er nog één of ander krom artikel in de C!T over verschillende manieren van downloaden. Ik weet niet meer precies welk nummer dat was en heb het ook niet helemaal uitgelezen. Daar werd uitgelegd hoe je bepaalde bestanden kunt downloaden met verschillende programma's maar tegelijkertijd werd er gewaarschuwd dat je moet oppassen dat je geen auteursrechtelijk beschermd materiaal aanbiedt. Zonder dat valt er toch ook niks te downloaden. Het is allemaal zo krom als een hoepel. Schrijf dan niet zulk soort artikels. Bovendien heb je ook die idiote reclame's op TV van die internetaanbieders met uitspraken als 'onbeperkt films downloaden.' Als dat illegaal zou zijn, zouden dat soort reclames allang verboden zijn.
Link naar reactie
[quote:fc462ab2ea="praatpaal"]Bovendien heb je ook die idiote reclame's op TV van die internetaanbieders met uitspraken als 'onbeperkt films downloaden.' Als dat illegaal zou zijn, zouden dat soort reclames allang verboden zijn.[/quote:fc462ab2ea]Zo'n reclame heb ik nog nooit gehoord, maar het inderdaad stom.
Link naar reactie
[quote:8bb9c40b4d="matthijsvdr"] wie weet er een goede manier om bijvoobeeld films/albums te downloaden?? het liefst een beetje snel [/quote:8bb9c40b4d] TorrenTopia, duurt wel ff voordat de download op gang komt, maar je kan ermee op 3 sites zoeken: Suprnova, IsoHunt en N4P. http://www.torrentopia.com
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...