Ga naar inhoud

Bookmarks en Mozilla Firefox


Aanbevolen berichten

Ik wil al m'n [i:07b1021e6d]mappen[/i:07b1021e6d] met bookmarks (favorieten) in Mozilla Firefox (FF) copyeren naar een directory op een andere partitie van m'n HDD, om deze later weer vandaaruit terug te kunnen plaatsen, na b.v. een fresh-install of het terugzetten van een kloon-image. In Microsoft Internet Explorer is dat een koekie, in FF heb ik echter al een tijd zitten puzzelen, kom er maar niet achter hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Iemand die het weet?
Link naar reactie
Het is voor mij niet helemaal duidelijk wat je wilt, daarom hieronder een aantal opties: - Je bookmarks worden opgeslagen in bookmarks.html in je [url=http://texturizer.net/firefox/edit.html#profile]profiel[/url]. Je kunt dat bestand dus zelf naar een aparte locatie kopiëren en dan later terugzetten. In die file staan al je bookmarks in de vorm van html opgeslagen. - Met [url=http://www.pikey.me.uk/mozilla/?extension=bb]Bookmark Backup[/url] wordt je bookmarks.html automatisch naar een andere locatie gekopieerd iedere keer als je Firefox afsluit. Dan hoef je dus zelf niets te doen (hoewel een backup achter de hand natuurlijk niet gek is ;)) Als je makkelijk eenmalig een backup wilt maken (ook van eventuele andere instellingen) kun je goed [url=http://backup.jasnapaka.com/]Mozilla Backup[/url] gebruiken. Die automatiseerd dit proces voor je en comprimeert alles tot 1 bestand.
Link naar reactie
Bedankt alweer, Gert-Paul. Dit is idd waar ik naar zocht. In IE zit de map 'Favorieten' gewoon in C:\Documents and Settings\naam, die favorieten copyeer ik dan, zoals gezegd, naar een andere map op een andere partitie, dat is dan mijn back-up die ik later desgewenst kan terugzetten. Bij FF zit dat allemaal net effe anders....maar zo zal het zeker lukken :) .
Link naar reactie
[quote:4c60513ae0="Gert-Paul"]Met [url=http://www.pikey.me.uk/mozilla/?extension=bb]Bookmark Backup[/url] wordt je bookmarks.html automatisch naar een andere locatie gekopieerd iedere keer als je Firefox afsluit.[/quote:4c60513ae0] Ik krijg al een tijdje het volgende bericht als ik op bovenstaande link klik, ook via de extensie-pagina van FF zelf: 'Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later'. Is er misschien nog een slim alternatiefje?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...