Ga naar inhoud

Webcambeeld op desktop


anoniem

Aanbevolen berichten

Op mijn desktop wil ik het beeld van een webcamera permanent laten weergeven. Met de active desktop kan ik wel instellen dat plaatjes en/foto's worden weergegeven. Kan dit ook met een webcam? Maar als ik bij active-desktop de url invoer, verschijnt er niets. Vraag ik iets onmogelijks? Het gaat om: http://www.belhorizon.com/webcam_gb.html Deze wordt 2x per dag ververst.
Link naar reactie
[quote:bb4ee4ed2e="roeske"]Op mijn desktop wil ik het beeld van een webcamera permanent laten weergeven. Met de active desktop kan ik wel instellen dat plaatjes en/foto's worden weergegeven. Kan dit ook met een webcam? Maar als ik bij active-desktop de url invoer, verschijnt er niets. Vraag ik iets onmogelijks? Het gaat om: http://www.belhorizon.com/webcam_gb.html Deze wordt 2x per dag ververst.[/quote:bb4ee4ed2e] Als je nou bij de url van je actieve desktop de url van je plaatje invoeg (http://www.belhorizon.com/images/belhorizon_0004.jpg in dit geval), krijg je het plaatje als achtergrond. FF op f5 drukken en het wordt ververst. :wink:
Link naar reactie
[quote:a6f0e2dc21="roeske"]Op mijn desktop wil ik het beeld van een webcamera permanent laten weergeven. Met de active desktop kan ik wel instellen dat plaatjes en/foto's worden weergegeven. Kan dit ook met een webcam? Maar als ik bij active-desktop de url invoer, verschijnt er niets. Vraag ik iets onmogelijks? Het gaat om: http://www.belhorizon.com/webcam_gb.html Deze wordt 2x per dag ververst.[/quote:a6f0e2dc21] BTW, hoe maak je dat?
Link naar reactie
Wat je kunt doen is dit; een lokaal HTML bestand maken met de volgende inhoud: [code:1:292ab021ec]<html> <head> <meta http-equiv="REFRESH" content="3600"> </head> <body> <img src="http://www.belhorizon.com/images/belhorizon_0004.jpg" height="288" width="384" alt="Webcam image"> </body> </html>[/code:1:292ab021ec] Het plaatje wordt dan als het goed is om het uur ververst.
Link naar reactie
De code in Frontpage2000 ingevoerd. Opgeslagen en opgeslagen als belhorizon.html Als ik dit bestand open (verkenner) zie ik alleen maar de code.... <html> <head> <meta http-equiv="REFRESH" content="3600"> </head> <body> <img src="http://www.belhorizon.com/images/belhorizon_0004.jpg" height="288" width="384" alt="Webcam image"> </body> </html> Wat niet goed gedaan?
Link naar reactie
[quote:a61c2e74ba="roeske"]De code in Frontpage2000 ingevoerd. Opgeslagen en opgeslagen als belhorizon.html Als ik dit bestand open (verkenner) zie ik alleen maar de code.... <html> <head> <meta http-equiv="REFRESH" content="3600"> </head> <body> <img src="http://www.belhorizon.com/images/belhorizon_0004.jpg" height="288" width="384" alt="Webcam image"> </body> </html> Wat niet goed gedaan?[/quote:a61c2e74ba] gewoon de code in Kladblok plakken en opslaan als *.html moet lukken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...