Ga naar inhoud

Google doet het niet, **probleem opgelost + oplossing**


anoniem

Aanbevolen berichten

:cry: :cry: Google doet het niet... ik snap niet hoe het komt.. we hadden eerst router problemen, nu doet het internet het weer maar google niet.. beneden op de computer doet google het wel gewoon, alleen hier boven(mijn pc) doet google het niet.. dit is vet klote want ik moet nog een werkstuk voor school maken.. kan iemand me helpen??????????
Link naar reactie
Was al eerder aan de orde op het forum. Zie o.a. dit [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=102422&highlight=google]topic[/url] , dit [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=102409&highlight=google]topic[/url] en dit [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=102216&highlight=google]topic[/url].
Link naar reactie
ik heb die q host 1 ding zeg maar gechecked met dat progje.. maar hij zegt: nog iets trojan not foun on your computer..... ????????????????????????????google doet het nog steeds niet...aaah ******!!!!!!edit==Als ik nou naar google ga, krijg ik zo'n site, dit heet cPanel, hij is groen, en er staat midden op de pagina:There is no website configured at this address. en dat was het :-? :-? :-? :-? ***
Link naar reactie
  • 2 weken later...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hij doet het weer :) !! ik zat ff dit bericht opnieuw door te lezen..en ik las de laatste link van jossan (jossan bedankt ;) ) .. daar stond in wat die gast had gedaan.. ik naar die site... daar stond waaraan je het kon herkennen.. die bestandjes(ik had 3 van de 4 bestandjes) had ik verwijderd, mijn pc opnieuw opgestart en .... VOILA! ik hoop dat mensen met die dit zelfde probleem hebben hier wat aan hebben... dit is het stukje wat het heeft opgelost(ik heb de bestanden die genoemd worden weggehaald): [quote:20dadf1ccc]Herkenning van besmetting: * Bestanden (**) 1a. Aanwezigheid van de volgende bestanden op uw systeem: AOLFIX.EXE (aanwezig in de Windows\Temp directory) O.bat 1b. Aanwezigheid van het bestand "HOSTS" in de Windows\Help directory. 1c. Aanwezigheid van het bestaand "winlog" in de standaard Windows directory. 1d. Aanwezigheid van het bestand "tmp" in de door de trojan aangemaakte directory c:\bdtmp [/quote:20dadf1ccc] ([url]http://www.virusalert.nl/?show=virus&id=560[/url])
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...