Ga naar inhoud

Illegale cdkey voor windows


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:0a131a3b07="FoXiERotjEknoR"]heb je gelijk een goede sleutel :p [/quote:0a131a3b07] Das nog niet gezegd... er zijn tegen woordig keygens die goede sleutels maken, dus is het in principe mogelijk een legale versie te kopen en daarmee een niet-werkende sleute te hebben. Maar hoe kan SP1 zeggen dat je een illegale versie hebt als je XP hebt weten te registreren? 8)
Link naar reactie
..zo'n beetje nergens.. Niet op de sites waarvan c!t het goed vind dat ik er een linkje van geef. Lekker duidelijke startpost trouwens. Wil je de updates hebben, zou je WinXP toch echt moeten kopen. En niet lenen van een vriend en er zelf een cd-key bij proberen te verzinnen. [quote:57cc4d70a9]Das nog niet gezegd... er zijn tegen woordig keygens die goede sleutels maken, dus is het in principe mogelijk een legale versie te kopen en daarmee een niet-werkende sleute te hebben.[/quote:57cc4d70a9] Dan bel je Microsoft en kun je het telefonisch afhandelen.. Ook niet zo'n probleem.
Link naar reactie
hallo ik heb een vraag als ik naar een site gaat zoals www.gamesdomain.com en ik wil een demo downloaden dan laad hij hem niet,als ik dan openen in nieuw venster doet dan kan hij de pagina niet weergeven.En als ik doel opslaan doet dan geeft hij een fout dat de demo niet gedownload kan worden en dat internet explorer de pagina niet kan openen,de gevraagde pagina kan niet worden weergeven probeer t later opnieuw.Wat moet ik nu doen??????alvast bedankt jordi
Link naar reactie
[quote:521c9f478f="flipthagangster"]hallo ik heb een vraag als ik naar een site gaat zoals www.gamesdomain.com en ik wil een demo downloaden dan laad hij hem niet,als ik dan openen in nieuw venster doet dan kan hij de pagina niet weergeven.En als ik doel opslaan doet dan geeft hij een fout dat de demo niet gedownload kan worden en dat internet explorer de pagina niet kan openen,de gevraagde pagina kan niet worden weergeven probeer t later opnieuw.Wat moet ik nu doen??????alvast bedankt jordi[/quote:521c9f478f] Wat heeft dit met deze topic te maken?? :-?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...