Ga naar inhoud

websites blokkeren


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een programmaatje waarmee ik simpel bepaalde websites (adressen) kan blokkeren zodat ze niet bezocht kunnen worden. Tot voor kort gebruikte ik hier de hosts-file van windows voor, maar die werkt op een een of andere manier niet meer sinds ik surf via de proxy van Chello. Heeft iemand misschien suggesties? Ik heb windows98se.
Link naar reactie
Een beetje afhankelijk met welk doel je websites wilt blokkeren zijn er voldoende opties te vinden op het Internet, even googlen of kijken bij Tucows of Download.com geeft voldoende opties. Veel gebruikt zijn de 'parental control' programma's om bijvoorbeeld porno-sites te blokkeren voor de kinderen. Wellicht dat je met een dergelijk programma uit de voeten kunt. [url=http://tucows.chello.nl/parent95_default.html]Kijk maar eens[/url] op deze pagina van Tucows, misschien zit er iets bij.
Link naar reactie
Kijk eens bij de Internet-opties (in Configuratiescherm of in het menu Extra in de Internet Explorer). Bij het tabblad Inhoud vindt je de knop Inschakelen bij Restricties. Je kan hier zelf aangeven "wat gebruikers mogen zien" en je kan bij het tabblad "Goedgekeurde websites" bepaalde websites toevoegen die de gebruiker wel of niet mag zien. Je kan er zelfs een wachtwoord op zetten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...