Ga naar inhoud

Downloaden strafbaar?


anoniem

Aanbevolen berichten

  • Reacties 44
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Weet je wat zo vreemd is. Ze pakken willekeurig mensen. Dus ik kan wel tig albums en iso's downloaden, en dan zouden ze bijv. mijn zusje oppakken door een paar liedjes van k3( :evil: ) te downen. Slaat gewoon op stront. Ze willen iedereen bang maken. Wie zijn schuld is dit nou, het brein, maar het brein heeft het afgekeken de RIAA, en wie heeft er nou voor gezorgd dat amerika en nederland zo dik met elkaar zijn, juist Jan-Peter!! Hij heeft het mogelijk gemaakt dat de RIAA ook nederlandse mensen op een Amerikaanse manier kan straffen!
Link naar reactie
Het sharen van slechts 40GB zal toch geen problemen opleveren? :wink: Overigens blijkt nergens uit dat mensen in Nederland al aangepakt worden. Dit is puur bangmakerij, providers zullen alles uit de kast trekken om de privacy van klanten te beschermen. Zeg nou eerlijk, wie betaalt privé 50€ per maand voor alleen mailen en surfen :lol: . Als mensen daadwerkelijk aangepakt gaan worden betekent dit het einde van de dure abonnementen en dus van veel providers.
Link naar reactie
[url=http://www.webwereld.nl/nieuws/16121.phtml]Brein heeft iets bedacht..[/url] Wat ik in het hele gebeuren niet snap, waarom is kazaa continu de pispaal? Soulseek e.d hebben ook een behoorlijk aantal gebruikers.. Tuurlijk is kazaa groter, maar toch. Veel kans op slagen heeft dit idee denk ik niet, lijkt leuk, maar als provider ga je niet zomaar iemand afsluiten :) En denk niet dat er echt grote vissen via het share programma kazaa worden gevonden.. Nee, dan moet je bijvoorbeeld het programma DC eens goed bekijken, in een aantal Hubs vindt je mensen met 2000 Albums (muziek los is niet gebruikelijk) op hun computer.. En dan niet een met slechte kwaliteit,..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...