Ga naar inhoud

beste peer 2 peer program.


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:9247295a9a="Anakin"]//Rynus, Met deze [url=http://www.google.nl/search?q=DC%2B%2B&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&lr=]zoek-opdracht[/url] is het de eerste link?? Trouwes, PS had de link er ook al neergezet... :wink: Ik gebruik ook DC++ en ben er zeer tevreden over. Met name Scandinavische hubs zijn errug interessant. Je moet dan inderdaad wel enige GB's beschikbaar stellen. Met DC++ is het trouwens wel zo dat je niet in kan stellen hoeveel bandbreedte het mag gebruiken, en gebruikt het dus altijd het maximum... Dit levert dus altijd vertraging op bij jouw downloads. Hiervoor heb ik Netpeeker geïnstalleerd, en de upstream voor dat programma beperkt. Mischien ook een idee voor Emule? Maximaal openzetten en vervolgens knijpen met Netpeeker of iets dergelijks?? Greetz!![/quote:9247295a9a] hm, zal ik wel iets fout hebben gedaan :oops:
Link naar reactie
[quote:433ab33d6d]misschien beinvloed SpyWare IE?[/quote:433ab33d6d] Breek me de bek niet open over spyware. :-? Nee, las er alter over in het mule forum. Bekend probleem. Dat DCC is wel goed zeg, minimaal aantal uploads + snelheid + sharing hoeveelheid. 3Maar 50 GB minbimum sharing is wel veel zeg. kom maar aan de 10 GIG. :cry: Alsof dat niet genoeg is. 10!!! gig? Maar ja, wie wil nou 10 GB aan vakantiefilmpjes zien?
Link naar reactie
daarom gebruik ik dat direct connect al een tijd niet meer .... Ik kom heus wel aan de 40 gig inmiddels ... maar dat staat inmiddels allemaal lekker op me backups ... en als ik 40 g extra op me HD ga zetten, merk je dat echt wel in de snelheid .... en aangezien DC nix extra's bied tegenover bv irc ( ook al dcc toevallig ) enje op irc alleen een mirc scriptjenodig hebt en een zoeksite ... was voor mij de keuze snel gemaakt ....
Link naar reactie
DC++, het beste. Leechers vrij. Wie geeft, wie heeft. Nadeel je moet grote HDD hebben en veel sharebaar spul hebben. Maar dan heb je ook wat. Soms zit ik in hubs met 80TB/1250 users. Maar BitTorrent moet ook genoemd worden, heel mooi stukje software, veel downloads, en de download speed is related aan je uploadspeed. Vooral de BT++ is mooi. Interface als Kazaa, en je kunt de upload speed bepalen, daarmee dus ook de download. Maar handig is het wel als je wat bandwith wil overhouden. Bij beide progs geldt (haast) nooit fake files.
Link naar reactie
[quote:a45c8189c3="Bone"]Is BitTorrent ook spyware vrij?[/quote:a45c8189c3] Ja, helemaal clean! :D Edit/ En in deze ongure tijd een van de betere tov. dat hersenloze BREIN, omdat je vrijwel helemaal anoniem blijft en overal kleine stukjes weg haalt (denk ik dan he) DC++ doe ik wat rustiger aan (share van 25 wat ingeslenkt en linux iso's een groter aandeel laten nemen) omdat ik van iemand heb gehoord dat de FBI daar nu behoorlijk veel op aast. Misschien is het jullie ook al op gevalen maar zo af en toe zie ik wel eens een bericht dat een hub is gesloten omdat het gewoon weg te link voor de eigenaren wordt. jammer is dat.
Link naar reactie
[quote:f5ca3304f8="no_name"]Edit/ En in deze ongure tijd een van de betere tov. dat hersenloze BREIN, omdat je vrijwel helemaal anoniem blijft en overal kleine stukjes weg haalt (denk ik dan he) [/quote:f5ca3304f8] Het downloaden is niet waar brein problemen mee heeft, het gaat ze met name om de (grote) aanbieders van bestanden. Overigens is Peerguardian een leuk privacy-tooltje dat de bekende IP's van dit soort organisaties blockt.
Link naar reactie
[quote:c7555f0f5f="PS"]Het downloaden is niet waar brein problemen mee heeft, het gaat ze met name om de (grote) aanbieders van bestanden. Overigens is Peerguardian een leuk privacy-tooltje dat de bekende IP's van dit soort organisaties blockt.[/quote:c7555f0f5f] Als je DC gebruikt ben je volgens mij automatisch ook een grote aanbieder (50+ Gb). En ik denk dat het niet lang duurt voordat die organisaties weer een counter-tooltje hebben tegen Peerguardian :x
Link naar reactie
nah je hebt natuurlijk ook hubs met mindere entree eisen ... bij sommigen hoef je zelfs niet per se te delen ... Uiteraard gaat over het algemeen wel de stelregel op van, hoe meer je moet hebben in een hub, des te meer en beter er te vinden is ... en iets tegen die tool hebben ze natuurlijk allang ... Hoe lang duurt het niet voordat je eindelijk die film van anderhalve gig binnenhebt ... Zolang moet er een verbinding met jouw ip zijn .... :x En als je die ene binnehebt ... ga je door aan de volgene ... catch my drift?
Link naar reactie
Hoe werkt dat BT++ nou? Ik moet op een site een .torrent bestand downloaden? Okee, ik heb gekeken op suprnova.org. Daar staan wel een paar lijsten, maar dat kan toch niet alles zijn? Is er geen mogelijkheid om te zoeken ofzo? En sommige downloads blijven na een tijdje op snelheid 0 staan. BT is volgens mij alleen geschikt als je downloads zoekt die erg populair zijn? Misschien toch maar DC proberen. En hoe werkt dat met dat mirc script en zoeksite? Ik kan me van mirc herinneren dat je commando's moest intypen om iets te downen. Tenminste zo deed ik het vroeger. Maar als het makkelijker kan, graag tips.
Link naar reactie
tegenwoordig gaat er via de juiste zoeksites aardig wat automatisch met mirc ... alleen jammer dat via dcc zenden je een directe p2p verbinding hebt, dus van ip naar ip ... erg handig voor ip scavengers ( van brein ofzo :lol: ) neemt niet weg dat je mirc en vooral je dcc nog steeds goed moet instellen enzo ... en als je echt totaal geen commando's kent, kom je nog wel eens voor vage dngen te staan, waardoor je weer verder zou moeten gaan zoeken ... gaat amper werken dus zonder kennis van mirc ...
Link naar reactie
Dit staat in de KazaaLite++ terms of use: [i:e04a6a7a14] [b:e04a6a7a14]2[/b:e04a6a7a14] What you [u:e04a6a7a14]can't[/u:e04a6a7a14] do under this Licence:[/i:e04a6a7a14] [knip] [i:e04a6a7a14][b:e04a6a7a14]2.11[/b:e04a6a7a14] Monitor traffic or make search requests in order to accumulate information about individual users; [/i:e04a6a7a14] Met andere woorden, wat die organisaties doen (het opsporen van individuele users) is illegaal??! Sue the bastards!
Link naar reactie
Was een kazaa-gebruiker, maar nu ben ik overgestapt op [b:34cf6f671b]overnet[/b:34cf6f671b]. Het programma overnet is geniaal in elkaar gezet. Het programma download en bouwt een bestand van 700 MB op uit ruim 60 verschillende pakketjes. Zie http://www.overnet.com/ voor meer informatie. Horde is the leech killer! With Horde the more you give the more you will receive.
Link naar reactie
[quote:a7f82e06ec="Roodwit"]Was een kazaa-gebruiker, maar nu ben ik overgestapt op [b:a7f82e06ec]overnet[/b:a7f82e06ec]. Het programma overnet is geniaal in elkaar gezet. Het programma download en bouwt een bestand van 700 MB op uit ruim 60 verschillende pakketjes. Zie http://www.overnet.com/ voor meer informatie. Horde is the leech killer! With Horde the more you give the more you will receive.[/quote:a7f82e06ec] Ik vindt het juist zuigen :-? . Zulke lange wachtrijen, zulke langzame downloadsnelheden. En het ergste is dat het barst van de Spyware en reclame. Zelfs naar de-installatie kwam er om de 5 min een pop up!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...