Ga naar inhoud

Vraagje


Aanbevolen berichten

Vertel eens wat je precies van plan bent, dan kunnen wij wel zeggen of het mag of niet (waarschijnlijk niet ;)). PS) Verwijder eens die url's uit je berichten. We weten nu wel waar je website zich bevindt. Als we er graag naartoe zouden willen gaan, dan klikken we wel op de www-button. PPS) Dit bericht valt nog wel mee, maar neem eens een bijscholings- cursus Nederlands.
Link naar reactie
nah je hoeft zeekr niet weg... maar volgens mij kom jij gewoon veel beter tot je recht op een forum waar ze niets anders doen dan websites beoordelen en puntjes geven. Daar zijn wij op zich niet zo heel erg voor nl. Kijk, de verschillende soorten topics lijken me duidelijk genoeg, heb je over een onderwerp vragen, wil iedereen je best helpen, maar blijkbaar liever niet op de manier hoe het nu gaat. Ik heb zelf het gevoel dat je gewoon ergens puntjes voor krijgt steeds als iemand op jouw site drukt. Das geen probleem ofzo, maar het zgn "lokken naar die site" weer wel. Daarom zeg ik : daar heb je vast gespecialiseerde forums voor... zo kweek je alleen aversie... en dat lijkt me ook weer niet de bedoeling :roll:
Link naar reactie
[url]http://www.webmeesteres.nl/phpbb/viewforum.php?f=14[/url] (Deze site is denk ik zowiezo een aanrader als je je site wilt verbeteren) en [url]http://www.digg.be/forum/viewforum.php?f=6&sid=5cf7589be1c6585f27b3d100ca1c3369[/url] als je in google zoekt op sitecheck dan vind je er vast nog wel meer, succes!
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...