Ga naar inhoud

Webmaster! Reclame..?


Aanbevolen berichten

Ik beheer samen met een vriend al 3 maanden deze site: [b:21d53d8983]knip by t.[/b:21d53d8983] Het gaat steeds beter, we zitten nu dan ook op de +/- 600 bezoekers per dag (700 op drukke dagen) Nu willen wij er iets aan gaan verdienen, die site zelf heeft het nodige geld en werk gekost, en dat zouden we er uit willen halen. Heeft iemand echt goeie sites, waarbij je redelijk veel kan verdienen ? Die site krijgt overigens publiek van over de hele wereld. Taal is dus engels
Link naar reactie
Ik weet toevallig wat jou website is, maar ik zal de naam niet noemen i.v.m. de regels van dit forumpje, Volgens mij moet je het proberen bij de bedrijven die producten op de markt brengen waar jij het over hebt op jouw website. En anders hele grote website's die de zelfde doelgroep hebben als jou, maar de iets kleineren willen toch niet, omdat jij ook al aardig wat bezoekers hebt, en er waarschijnlijk ook nog wel heel wat bij zal krijgen.
Link naar reactie
Ja, op dit moment heb ik 1 banner erop, die in principe veel oplevert($0.10 per klik) Alleen heb ik het vermoeden dat alleen mensen erop klikken om zodoende puur mijn site te sponsoren. (wat natuurlijk heel aardig is, maar het schiet alsnog niet erg op) Vanmiddag had ik er 2 pop-ups opgezet, maar dat werkt niet. Ik vind het zelf bijzonder irritant en geloof dat ik naar niet de enige in ben. Daarbij levert het iets op als 5 dollar per 1000 clicks. Te vervelend voor te weinig geld vind ik. Bedankt trouwens voor de tip om bedrijven te benaderen, ik had hier wel een gedacht maar plotseling kwam ik op het idee dat er ook bedrijven zijn die hardware maken die absoluut voor onze doelgroep is :P Nu is het natuurlijk nog wel een gevoelig onderwerp en kan vaak als 'illegaal' worden opgevat omdat het in de praktijk meer illegaal wordt toegepast.. Ik zie het verder wel, opzich maakt het me niet heel veel uit qua kosten (de server en domein registratie hebben $50,- gekost en dat voor 250mb ruimte en 5gb dataverkeer p/m!) Het zou me alleen leuk geleken hebben. Als m'n site wat verder is gegroeid (we komen nu bijvoorbeeld met een eigen software lijn en het mag nog wat interactiever :)) hoop ik dat we worden benaderd door grotere sites die geinteresseerd zijn in advertisement op mijn site. Op dat moment wil ik waarschijnlijk ook wel wat geld om de server (die dan groter moet zijn) te betalen.. Ps: het plaatsen van evt. advertisement sites mag ook niet op het forum? :oops:
Link naar reactie
Een website waarmee je kunt verdienen????? [img:42b988263a]http://www.smilies.nl/eek3.gif[/img:42b988263a] Ik hoop dat je niet op advertentie-inkomsten had gerekend, want dat kun je vergeten. Zeker als het over die homepage van je gaat, want ik kan zo snel geen partij bedenken die daar zou willen (of nog kunnen) adverteren. Nee, geld verdienen met een website alleen gaat alleen nog als mensen er hetzij geld willen uitgeven (Dell, Bol.com, Amazon), hetzij bereid zijn te betalen voor toegang tot de specifieke content (porno). Maar jullie site biedt niet tot nauwelijks info die elders niet ook en gratis wordt aangeboden, dus die laatste optie sluit ik ook uit. En ik wil je niet ontmoedigen, maar 6 tot 700 hits per dag? Dat is leuk, maar echt niet genoeg om van te leven...
Link naar reactie
Nee, ik denk dat je het verkeerd ziet. Ik ben een scholier van 16 jaar en heb een bijbaantje als vakkenvuller. Ik denk dat je begrijpt dat dit niet erg opschiet, dus zou ik het leuk vinden geld bij te verdienen d.m.v een website. Het is me op dit moment al gelukt om met een vriend een leuke site op poten te zetten en die te onderhouden. Nog wat over de stats; we zaten begin december op 300 tot 350 bezoekers perdag, op dit moment ligt dat aantal tussen de 600 en 700. Ontmoedigen hoeft dus gelukkig niet, want ik blijf er vrolijk mee aan de gang :P 8)
Link naar reactie
[quote:78482e7574="Voxen"]Volgens mij is er voor een site als die van jullie maar een manier om er geld mee te verdienen: verkopen. Maar om eerlijk te zijn denk ik zomaar niet dat er op dit moment partijen om een dergelijke site zitten te springen...[/quote:78482e7574] Die oplossing is voor ons eigenlijk nooit ter sprake geweest.. De bezoekers die wij hebben zijn over het algemeen geinteresseerd in films. Dat is het enige wat geld op zou kunnen leveren, maar dan zitten we met een aantal problemen: 1) Films verspreiden is illegaal 2) We zouden niet eens aan servers kunnen komen die dat vol kunnen houden en aan kunnen qua dataverkeer. 3) Aan verkoop via internet zullen diverse regels zijn verbonden ivm de wet. We proberen het dus verder met reclame.. Dat zal misschien iets opleveren.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...