Ga naar inhoud

hoe download ik meer dan 2 bestanden tegelijk


anoniem

Aanbevolen berichten

Met DAP kun je heel veel bestanden tegelijk downloaden en afgebroken downloads weer laten verder gaan op het punt waar ie afgebroken was(resume). De naam is een beetje misleidend. Ik merk niet echt of het sneller is. Gebruik het vooral voor de resume-functie. Oh, en ik kan prima leven zonder ADSL, scheelt me ook nog een hoop poen. :lol:
Link naar reactie
[quote:ae4b9df889="richardb"]maar het moet toch kunnen dat je meer dan 2 bestanden tegelijk kan downloaden welke gebruik jij??[/quote:ae4b9df889] Ben ik met je eens, maar dan krijgt M$ vast weer een rechtzaak aan z'n broek. :lol: Ik gebruik deze, maar dan in een oudere versie: [url]http://download.com.com/3000-2071-10127147.html?part=speedbit&subj=dlpage&tag=button[/url] Lees ook even de user opinions die er onder staan!! Er zijn dus misschien wel betere, maar ik ben hieraan gewend en hij doet wat ik wil (meestal).
Link naar reactie
Ik heb net even geprobeerd 3 bestabdnden te d/l-en zonder dap, en dat ging gewoon, tegelijk. Ik heb wel met xp-antispy de volgende instelling aangevinkt: 'Increase max connections per server up to 10' Ik dacht dat dat alleen ging om het max aantal d/l's per zelfde server (en ik zie nu dat het oorspronkelijk 4 is) dus ik weet niet wat bij jou het probleem is. <edit>(En met zes gaat het ook goed)<edit> btw, hier kun je xp-antispy d/l-en: [url]http://www.xp-antispy.de/[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...