Ga naar inhoud

Downloaden via een FTP of een HTTP server ?


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:edca476d67="Martijn Verstappen"]ftp kun je thuis als server opzetten http niet. tenzij je professioneel....[/quote:edca476d67]Euh, Martijn, kan je dat even vertalen of toelichten? Ik bedoel maar: daarstraks had ik op een site de mogelijkheid om te downloaden van een ftp-server of van een http-server. Maakt dat voor een gewone jongen verschil uit en welke keuze moet ik dan maken om het snelst gedownload te hebben?
Link naar reactie
Martijn, ik heb ondertussen al opgesnord dat: Hyper Text Transfer Protocol: het protocol dat gebruikt wordt om web pagina's op te halen. Een web browser "spreekt" het HTTP protocol File Transfer Protocol client: een programma waarmee men bestanden uitwisselt tussen twee computers. FTP is nodig om een web site te onderhouden [quote:39f93c447c="jij"]de afhankelijke snelheid van http/surfen weet je toch? [/quote:39f93c447c] Euh, eigenlijk niet ... Maar eigenlijk is mijn vraag: welke van de twee ftp / http gebruik ik om te downloaden (ik heb ADSL) Martijn, al bedankt voor je antwoorden!
Link naar reactie
[quote:afbb3a3c04="Martijn Verstappen"]welke je pakt maakt niet uit, ervan uitgaande dat het IE6 gaat waarvan ik weet dat deze ftp ondersteund. enige verschil is vaak het snelheidsverschil tussen de 2 opties, als het een groot bestand is, vind ik het dan ook vaak de moeite om de snelheden ff te testen.(ff afbreken en opnieuw proberen) greetz. :P[/quote:afbb3a3c04]O.K., Martijn, bedankt voor de moeite!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...