Ga naar inhoud

Voor hackers..


Aanbevolen berichten

[quote:15f032834b="Martijn Verstappen"]euhm ja, leuk!~! (denk ik) Maar wat is je probleem Alex?[/quote:15f032834b] Martijn, mocht je het nog niet door hebben dit is een tip voor mensen die er belangstelling voor hebben. Daar is nergens een plekje voor op het computertotaal forum, alleen maar vragen stellen...... mischien een id'tje voor de toekomst voor dit forum.
Link naar reactie
[quote:c0573d2003="Venzent"]Ik snap hem niet, password is incorrect en kom vervolgens op 1 of andere Disney-site :evil:[/quote:c0573d2003] Dit hebben ze ingesteld vanwege het feit dat level 1 zo simpel is, dat als je daar niet uitkomt, je naar een 'kindse' Disney-site gelinkt wordt... Dus trek zelf je conclusie maar... :lol:
Link naar reactie
er is een boek dat wel goed is om mee te beginnen te leren hacken. Het heet 'hacken voor dummies' en het is nederlands kijk maar ff op [url]http://www.bruna.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/DisplayProductInformation-Start;%24sid%24EdnoPT0sjQk8z9vV2Z_bKWfc-KOmW3zG?ProductSKU=9043006378&search_attribute_name=name&search_query_name=%20%2b%20hacken%20%2b%20voor%20%2b%20dummies&teruglink=nee[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...