Ga naar inhoud

Probleem met mijn Explorer!!


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb de temporary internet files verwijderd en hij doet hetzelfde ik zal binnenkort eerst is een virusscan op m`n pc gooien :oops: en daarna zal ik service pak 1 van Win Xp is erop zetten en dan kijk ik wel verder bedankt iedergeval voor de reacties en mischien kent iemand anders dit probleem wel en kent een andere oplossing dan hoop ik dat die diegene reageerd :)
Link naar reactie
Heb je geen virusscanner? Er zijn verschillende online scanners: [url=http://www.antivirus.com]Kijk hier naar Houscall[/url]. [url=http://www.symantec.com]Symantec Security Check[/url]. [url=http://www.ravantivirus.com]RAV anitvirus[/url]. Een uitleg over die scanners staat in C!T nr 11 van dit jaar. Verder staan in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=67438]DIT[/url] topic verschillende links naar anti spyware programma's.
Link naar reactie
Doe dit: Download [url=http://security.kolla.de/]Spybot - Search & Destroy[/url] Het is een programma dat zoekt naar spyware, dialers, keyloggers en andere ellende. Eerst op de Online tab [i:a96c84c539]alle[/i:a96c84c539] updates downloaden. Vervolgens op de Settings (Instellingen) tab > File Sets, 'System Internals' en 'Tracks' uitvinken. Die zijn voor dit doel onnodig, en daar kun je altijd later mee experimenteren. Vervolgens scannen, en SB alles laten verwijderen. Het programma maakt automatisch backups aan.. Succes,
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...