Ga naar inhoud

upload site voor fotos gevraagd.


Aanbevolen berichten

zoek een leuk fototje uit, en bewerk hem met het volgende programmaatje: ftp://ftp.euro.net/d6/simtelnet/win95/graphics/asimg10c.zip programma heet a smaller image, en is bedoeld om bestaande jpg bestanden te verkleinen naar een formaat die jij wilt: op dit forum is een max van 80x80 pixels toegestaan, dat kun je dan in dat programmaatje aangeven en hij verkleint hem automatisch naar de grootte die jij wilt, zonder de foto te verprutsen.. :wink:
Link naar reactie
[quote:2c7bcdf91f="turbulence"]zoek een leuk fototje uit, en bewerk hem met het volgende programmaatje: ftp://ftp.euro.net/d6/simtelnet/win95/graphics/asimg10c.zip programma heet a smaller image, en is bedoeld om bestaande jpg bestanden te verkleinen naar een formaat die jij wilt: op dit forum is een max van 80x80 pixels toegestaan, dat kun je dan in dat programmaatje aangeven en hij verkleint hem automatisch naar de grootte die jij wilt, zonder de foto te verprutsen.. :wink:[/quote:2c7bcdf91f] heb jij het wel begrepen :-?
Link naar reactie
[quote:8798459136="Martijn Verstappen"][offtopic] www.theforumisdown.nl heeft een filmpje die je zekers moet zien! 2 mafkezen hadbangend op Metal: http://www.theforumisdown.com/musicvideos/delaortofadown.wmv [/offtopic] BTW: gebruik zelfde servertje als teacher.[/quote:8798459136] Metal en nu-Metal is ongeveer het tegenovergestelde :D:D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...