Ga naar inhoud

Map favorieten verplaatsen


Aanbevolen berichten

Je zegt niet hoe en waarom het niet lukt. Vaak is het zo dat bij het verplaatsen van systeemmappen het handig is de nieuwe locatie eerst aan te maken. Maak dus eerst op D:DocumentenSlashheadFavorieten verander dan (volgens de link naar kb) in het register de hele waarde naar D:DocumentenSlashheadFavorieten. Herstarten en dan kijken of het werkt. Succes, NoZtra.
Link naar reactie
[img:d651747571]http://slashhead.homestead.com/files/temp/fav.jpg[/img:d651747571] Het lukt niet omdat er geen pad staat. Of doe ik iets fout? En waar moet ik op klikken om het te kunnen veranderen? _________________ [url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url]No, no, I'm not playing, I'm testing... give me that controller back... muaaaaaaa....[url=http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=16226]"[/url] [ Dit bericht is bewerkt door: Slashhead op 2002-04-10 21:22 ]
Link naar reactie
Je zit goed. De %userprofile% is het pad naar C:Documents and SettingsSlashhead Dubbelklik op [b:c4921c4e1c]Favorites[/b:c4921c4e1c] In het venstertje dat dan verschijnt type je: [b:c4921c4e1c]D:DocumentenSlashheadFavorieten[/b:c4921c4e1c] Zorg dat deze map al bestaat. Herstart, en dan zou het moeten werken. (Zo niet, dan kun je het weer terugveranderen.) Laat maar even weten of het lukt. Succes, NoZtra.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...