Ga naar inhoud

[php] mail() verstuurd geen attachement data?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik ben aan het spellen met multipart e-mail. Nu wil ik een HTML-pagina en een aantal plaatjes versturen. De HTML gaat goed en die zie ik ook in de een mail-programma, maar zodra ik met afbeeldingen ga werken zie ik alleen de MIME-header van de laatste afbeelding in mijn mail-programma. Het gekke is dat net voordat de inhoud de mail-functie in gaat alles (incl. attachemnets) in het bericht staat. Knipt de mail-functie of sendmail de plaatjes data eruit?
Link naar reactie
[quote:8ceaddb011="BelgiumBoy_007"]Om bijlage(n) te verzenden met je e-mail heb je een Mime Mail Class nodig voor PHP. Je kan zo eentje vinden op: http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=38&lngWId=8[/quote:8ceaddb011] dat lijkt mij zwaar onwaarschijnlijk. volgens mij moet u iets met ENCTYPE doen in de <form> tag ( geen ervaring met bijlages sturen )
Link naar reactie
[quote:78d93c6fa0="_arno_"][quote:78d93c6fa0="BelgiumBoy_007"]Om bijlage(n) te verzenden met je e-mail heb je een Mime Mail Class nodig voor PHP. Je kan zo eentje vinden op: http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=38&lngWId=8[/quote:78d93c6fa0] dat lijkt mij zwaar onwaarschijnlijk. volgens mij moet u iets met ENCTYPE doen in de <form> tag ( geen ervaring met bijlages sturen )[/quote:78d93c6fa0]De class werkt super. Bedankt
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...