Ga naar inhoud

een forum op mijn eigen site


anoniem

Aanbevolen berichten

deze hoort thuis bij eh.... Ik denk webproggen. move to. En, Brammy!; gebruik de wijzig knop als je iets wil wijzigen aan je post. Verder kan je naar www.phpbb.com gaan en een zelfde forum als deze downen. Verder vind je daar ook tutorials over hoe je phpbb op lycos aan de praat krijgt. Je moet er wel [b:e0d1ae8bb0]zelf[/b:e0d1ae8bb0] wat voor doen. t.
Link naar reactie
[quote:76dd27a48d="brammy!"]als ik die website intik die daar staat krijg ik een melding dat die niet bestaat :( en ik had dat al geactiveerd[/quote:76dd27a48d] ??? Je hoeft ook niet naar die website... Als je de instal.php van phpbb aanroept krijg je eenzelfde scherm te zien en op het plaatje staat dus op welke manier je hem in moet vullen. Je moet het alleen aanpassen aan jou accountgegevens.
Link naar reactie
Op Lycos kun je wel phpBB draaien ja, maar dan heb je wel 7 kilo banners. Je kan ook eens naar services als http://www.bbfree.com/ of http://www.invisionfree.com/ kijken. Daar wordt alles voor je geregeld en hoef je niets in te stellen. Bovendien is hier veel minder reclame. Deze diensten draaien trouwens wel Invision Board, geen phpBB, maar Invision werkt ook prima.
Link naar reactie
[quote:43abf80eae="Jan D"]Op Lycos kun je wel phpBB draaien ja, maar dan heb je wel 7 kilo banners. Je kan ook eens naar services als http://www.bbfree.com/ of http://www.invisionfree.com/ kijken. Daar wordt alles voor je geregeld en hoef je niets in te stellen. Bovendien is hier veel minder reclame. Deze diensten draaien trouwens wel Invision Board, geen phpBB, maar Invision werkt ook prima.[/quote:43abf80eae]Of www.myfreebb.com
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...