Ga naar inhoud

[MySQL]Commando's Geven


Aanbevolen berichten

Hallo Leden van C!T ik heb een vraag aan jullie. Ik heb Apache geinstalleerd , PHP en MySQL 4... Alleen als ik een database of zo of een wachtwoord wil instellen moet ikdit dan zo doen? in start>uitvoeren>cmd>en dan de directory waar mysql is geinstalleerd het volgende commando: mysqladmin -uroot password (wat ik op geef) Is dat juist? Werkt MySQL zo? zijn de commando's de basis? Bedankt!
Link naar reactie
Is het niet handiger om de mysqladmin.exe te gebruiken? [edit] Of zit die niet bij de standaard installatie van mysql? [/edit] [edit2] (ik moet toch eens meer lezen voordat is post) Er is zekers een GUI voor, alleen die link is van een programma die al erg veroudert is. Gebruik liever http://www.mysql.com/products/mysqlcc/ . [/edit]
Link naar reactie
[quote:9238970212="Duketheboss"]Nou, als je de basis kent van SQL is het toch niet zo moeilijk? Ennuh nog ff vraagje over PHP :wink: Ik wil een soort memberssysteem maken op mijn site zodat mensen meer functies hebben enzo , Alleen hoe doe ik dat? Mijn host ondersteund géen SQL. Duke[/quote:9238970212] Oa. met een platte text database, bijvoorbeeld deze http://www.gossamer-threads.com/scripts/dbman/ (perl)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...