Ga naar inhoud

Doorzoeken van een pagina en de waarde erachter teruggeven


Aanbevolen berichten

Ik wil het volgende hebben en ik vraag mij af of dat ook mogelijk is: [b:58060ff9d8]voorbeeld tabel[/b:58060ff9d8] <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tr> <th colspan="2">Gebruikersinfo</th> </tr> <tr> <td><b>Naam:</b></td> <td>Sephiroth</td> </tr> <tr> <td><b>Plaats:</b></td> <td>Rotjeknor</td> </tr> <tr> <td><b>Geslacht:</b></td> <td>Man</td> </tr> <tr> <td><b>Leeftijd:</b></td> <td>29</td> </tr> <tr> <td><b>Aantal punten:</b></td> <td>10</td> </tr> </table> Dit is een voorbeeld van een tabel wat er op het scherm komt te staan. Nu wil alleen de gegevens hebben die staan achter: Naam: Plaats: Aantal punten: Ik wil door middel van een PHP-script hebben waarin ik deze pagina oproep en dat de gegevens die achter Naam:, Plaats: en Aantal punten: staat in een apart bestand wordt weggeschreven. Het wegschrijven naar een bestand lukt, maar hoe krijg ik het voor elkaar dat alleen de data die achter Naam:, Plaats: en Aantal punten: staat wordt weggeschreven?
Link naar reactie
Wat bedoel je precies met "oproepen" van dit bestand? Je leest dit in van een server en moet daarna de tekst verwerken? Of is dit een onderdeel van je eigen applicatie? In het laatste geval kan je bij de opbouw van de pagina ook meteen de waarden wegschrijven naar je file. In het eerste geval zal je de "ontvangen" tekst moeten interpreteren op bepaalde stukken tekst. Daarvoor kan je werken met de [url=http://www.php.net/manual/en/ref.strings.php]string functions[/url] van php om naar een bepaald deel in de tekst te springen of door te werken met reguliere expressies ([url=http://www.php.net/manual/en/ref.pcre.php]PCRE[/url] of [url=http://www.php.net/manual/en/ref.regex.php]POSIX[/url]) om naar bepaalde patronen te zoeken.
Link naar reactie
[quote:1a05a813a5="Annie"]Wat bedoel je precies met "oproepen" van dit bestand? Je leest dit in van een server en moet daarna de tekst verwerken? Of is dit een onderdeel van je eigen applicatie? In het laatste geval kan je bij de opbouw van de pagina ook meteen de waarden wegschrijven naar je file. In het eerste geval zal je de "ontvangen" tekst moeten interpreteren op bepaalde stukken tekst. Daarvoor kan je werken met de [url=http://www.php.net/manual/en/ref.strings.php]string functions[/url] van php om naar een bepaald deel in de tekst te springen of door te werken met reguliere expressies ([url=http://www.php.net/manual/en/ref.pcre.php]PCRE[/url] of [url=http://www.php.net/manual/en/ref.regex.php]POSIX[/url]) om naar bepaalde patronen te zoeken.[/quote:1a05a813a5] Het gaat inderdaad om het geval dat ik dus de data moet interpreteren op bepaalde stukken. Ik ga meteen eens kijken of het wilt lukken met waar jij het over hebt. Alvast bedankt! :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...