Ga naar inhoud

java scrips en sockets


anoniem

Aanbevolen berichten

Volgens mij is het niet mogelijk. Hoewel je in Mozilla het wel zou kunnen doen via de xpcom interface: http://xulplanet.com/references/xpcomref/group_Network.html#Sockets Het is wel erg lastig om daar rechtstreeks mee te werken, dan zou ik jslib gaan gebruiken: http://jslib.mozdev.org/ Daar staat ook een socket component bij. Wat wil je precies gaan doen dan? Voor http requests zou je nog xmlhttprequest methodes kunnen gaan gebruiken.
Link naar reactie
[quote:b11a27022b="mw22"]Volgens mij is het niet mogelijk. Hoewel je in Mozilla het wel zou kunnen doen via de xpcom interface: http://xulplanet.com/references/xpcomref/group_Network.html#Sockets Het is wel erg lastig om daar rechtstreeks mee te werken, dan zou ik jslib gaan gebruiken: http://jslib.mozdev.org/ Daar staat ook een socket component bij. Wat wil je precies gaan doen dan? Voor http requests zou je nog xmlhttprequest methodes kunnen gaan gebruiken.[/quote:b11a27022b] Ik heb een kleine web server met een GPIO-poort. Op die gpiopoort heb ik wat schakelaars aangesloten. Ik wil via de schakelaars bepalen wat er op de webpagina te zien is. Daarom wil ik een signaal naar de webpagina sturen om te refreshen. Dit wil niet echt lukken, daarom dacht ik er aan om een eigen verbinding op te bouwen met sockets.
Link naar reactie
[quote:839c87040c="mw22"]Oei, dat klinkt erg moeilijk allemaal. Ik denk niet dat ik je kan helpen. Stuur je de GIO-poort via de webserver aan, of heb je een poort openstaan waar je de GIO-poort mee kan aansturen (die dan weer de webserver aanstuurt?)? PHP heeft iig ook socket functies, daar zou je het ook misschien mee kunnen doen.[/quote:839c87040c] Ik heb een kleine computer waar tegelijkertijd de webserver draait als het programma voor de GPIO poort. Als er op de GPIO iets wordt gedetecteerd, dan wordt dit signaal doorgegeven naar de webpagina (dat is de bedoeling)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...