Ga naar inhoud

[PHP] Bestand altijd onderaan pagina invoegen


Aanbevolen berichten

Je zal toch echt gewoon met een include moeten werken. Wat dat betreft doe je dus niets fout. Kijk even moeten hoe de flow van je scripts is. Hiermee bedoel ik dat je goed kijkt welke onderdelen wanneer worden uitgevoerd en welke output deze genereren. Verder zal je moeten kijken of de output die gegenereerd wordt wel valide html is.
Link naar reactie
[code:1:6f99987d87]<?php include("header.php) ?> body text (normal (valid) HTML) <?php include("footer.php") ?>[/code:1:6f99987d87]>>[code:1:6f99987d87]<?php include('header.php'); ?> body text (normal (valid) HTML) <?php include('footer.php'); ?>[/code:1:6f99987d87]In een include bestand kun je ook gewoon html zetten. -termin8or
Link naar reactie
[quote:b4c04dc1ad="mispunt"]en als het niet werkt, dan kan je het in een functie zetten.[/quote:b4c04dc1ad] Dus iets wat niet werkt moet je in een functie zetten? ;) Ik denk dat het verstandiger is om te achterhalen waarom het fout gaat en dat probeert op te lossen in plaats van iets proberen met de hoop dat het dan wel werkt. Als je netjes je code invoegt op de plekken waar dat nodig is dan heb je in dit geval helemaal geen functies nodig.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...