Ga naar inhoud

Wie helpt ons met het maken van een homepage


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, www.prikpagina.nl/read.php?f=199&i=32929&t=32929 Bovenstaande URL verwijst naar een pagina waar Ronald Huls, de webmaster gratisadvertentie.com (inmiddels gratisverkoop.nl), een oproep deed voor mensen die zin hadden om deze site te ontwikkelen. Inmiddels is er al druk aan de site gewerkt en is een groot deel al bijna klaar. Maar zoals ik zeg, een groot deel, en bijna klaar. Er moet dus nog het een en ander gebeuren. Aangezien ik (hoofd ontwikkelaar) door omstandigheden steeds minder tijd vrij kan maken, wordt de ontwikkeling van de site enorm vertraagd. Vandaar deze oproep! We zoeken naar een zeer ervaring web-ontwikkelaar. Zeer goede kennis van HTML, CSS, PHP en SQL is een must. Personen die dus simpele dingetjes maken in PHP hoeven dus niet te reageren. De opdracht moet als kennisveruiming gezien worden, en dient daarom kostenloos uitgevoerd te worden. Dus als iemand zich geroepen voelt, we horen het graag! Met vriendelijke groeten, Ronald Huls/ Jan (Acropia)
Link naar reactie
[quote:c3f3c51d97="SabineBos"][quote:c3f3c51d97="gratisverkoop"]De opdracht moet als kennisveruiming gezien worden, en dient daarom kostenloos uitgevoerd te worden. [/quote:c3f3c51d97] Ja, lekker zeg. Zeer goede kennis is een must <VERSUS> De opdracht moet als kennisverruiming gezien worden. hhmmmm...[/quote:c3f3c51d97] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote:bcbb4db32b="Venzent"][quote:bcbb4db32b="SabineBos"][quote:bcbb4db32b="gratisverkoop"]De opdracht moet als kennisveruiming gezien worden, en dient daarom kostenloos uitgevoerd te worden. [/quote:bcbb4db32b] Ja, lekker zeg. Zeer goede kennis is een must <VERSUS> De opdracht moet als kennisverruiming gezien worden. hhmmmm...[/quote:bcbb4db32b] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:bcbb4db32b] Hallo, Jullie hebben inderdaad helemaal gelijk. De formulering in het eerste bericht was niet goed gedaan. Deze zin kunnen jullie inderdaad beter als niet beschreven beschouwen: We zoeken naar een zeer ervaring web-ontwikkelaar. Zeer goede kennis van HTML, CSS, PHP en SQL is een must. Personen die dus simpele dingetjes maken in PHP hoeven dus niet te reageren. De opdracht moet als kennisveruiming gezien worden, en dient daarom kostenloos uitgevoerd te worden. Hiervoor in de plaats de volgende zin: Het zou mooi mee genomen zijn als jullie enige kennis/ervaring hebben van HTML, CSS, PHP en SQL. Wat wij ook graag hopen is dat jullie deze opdracht als kennisveruiming zien en daarom dan ook gratis willen uitvoeren aangezien ik als W.A.O.'er jammer genoeg niet al te veel geld te besteden heeft.
Link naar reactie
[quote:9cda8a391a="SabineBos"]Kun je niet de locale IT opleiding vragen of er nog iemand studiepunten of desnoods een korte stage nodig heeft? Die gasten werken ook gratis.[/quote:9cda8a391a] Hallo, Dit is inderdaad wel een goed plan, zal ik eens overnadenken hoe dit moet aanpakken. Bedankt voor de tip in ieder geval!. Met vriendelijke groeten, Ronald Huls
Link naar reactie
[quote:a07e6e81ef="SabineBos"]Kun je niet de locale IT opleiding vragen of er nog iemand studiepunten of desnoods een korte stage nodig heeft? Die gasten werken ook gratis.[/quote:a07e6e81ef][semi off-topic] Ik doe een IT opleiding en doe stages dus niet voor niks. Je wordt in de IT sector vrijwel altijd gebruikt als volwaardig medewerker (al doende leert men) en daar mag dus best voor betaald worden (maar wel een stagevergoeding, geen volledig loon). [/semi off-topic]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...