Ga naar inhoud

Php forum in frameset werkt niet?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik ben bezig met een nieuwe pagina te maken en hierbij maak ik gebruik van frames. Ik heb een het forum van webfanaat en die werkt prima maar als ik hem via de frameset probeer te benaderen dan doet hij het niet, ik krijg dan een foutmelding: "Fatal error: Unable to open gastenboek.php in Unknown on line 0". Ik heb ook geprobeerd hem in hem met javascript in een scherm bij 600 x 700 te openen maar dat lukt ook niet. Maar al bezoek ik het zonder frames werkt het wel.
Link naar reactie
Ik heb hem inmiddels in een frameset gekregen maar dan schakelt hij na een paar seconden door naar de begin directory bij lycos waar mijn forum in staat. ([url]http://members.lycos.nl/simpage[/url]) Bij dat zelfde forum die ik er wel in kreeg schakelt hij na een paar seconden naar een heel scherm buiten de frameset om. hieronder staat de code van de frameset waar ik het gastenboek in geladen kreeg [code:1:47c5c7f38c]<html> <head><TITLE>Gastenboek</title> <FRAMESET rows="100%,*" scrolling=no border=0 framespacing=0 frameborder=0> <FRAME src=http://members.lycos.nl/simpage/gastenboek/gastenboek.php scrolling=auto border=0 frameborder=0 framespacing=0 > </FRAMESET> </head> <body> De browser die u gebruikt is niet geschikt om deze site te bekijken. U kunt het beste een nieuwe browser installeren. Deze is te downloaden bij <a href="http://www.microsoft.com">Microsoft</a> of bij <a href="http://www.netscape.com">Netscape</a>. </body> </html>[/code:1:47c5c7f38c] Alvast bedankt.
Link naar reactie
[quote:ca8a59096a]<FRAMESET rows="100%,*" scrolling=no border=0 framespacing=0 frameborder=0> <FRAME src=http://members.lycos.nl/simpage/gastenboek/gastenboek.php scrolling=auto border=0 frameborder=0 framespacing=0 > </FRAMESET>[/quote:ca8a59096a] Waarom staat er maar 1 frame, terwijl je bij frameset aangeeft dat er 2 zijn? [quote:ca8a59096a]</FRAMESET> </head> [/quote:ca8a59096a] Zet de frameset buiten de Head. (weet niet of het nodig is, maar zelf doe ik dat wel. [quote:ca8a59096a]<body>[/quote:ca8a59096a] Je kunt geen body combineren met frames, behalve als het iframes zijn. vervan <body> en </body> door <noframes> en </noframes>. (plaats die twee ook in de frameset.)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...