Ga naar inhoud

CGI script aanroepen zonder 'headers'


anoniem

Aanbevolen berichten

Op [url]http://www.wittebal.nl/calpublisher/calendar.shtml[/url] wordt een CGI-script aangeroepen d.m.v. <!--#exec cgi="/calpublisher/calpublisher.cgi" --> in de calendar.shtml-file. Nu krijg als 'top' in de pagina een header met info. Als ik het script direkt aanroep d.m.v. [url]http://www.wittebal.nl/calpublisher/calpublisher.cgi[/url] dan krijg ik die header niet. Kan ik met behulp van een code in de shtml-file die 'header' wegmoffelen?? De kalender moet in een webpagina gebruikt worden en daar hoort die'header' niet thuis.
Link naar reactie
Het lijkt mij niet dat dit iets is wat je in de shtml regelt. Dat zou namelijk betekenen dat de source van de shtml deze header al bevat (en dan kan je 'm dus gewoon verwijderen). Mijn vermoeden is dat het cgi-script zelf de headers schrijft, of dat het een instelling is van je webserver (IIS). Zoek eens in het cgi script naar de volgende tekst [code:1:fe0f07352d]print "Content-type: text/html\n\n";[/code:1:fe0f07352d] en comment deze eens door er een # voor te plaatsen [code:1:fe0f07352d]#print "Content-type: text/html\n\n";[/code:1:fe0f07352d] HTH.
Link naar reactie
[quote:cdf82588d8="teacher"] Wist je dat onderzoek uitwijst dat 20% van de werktijd opgaat aan internetten?[/quote:cdf82588d8] Tel daar nog 5% koffie drinken, 5% uit het raam staren, 10% praatje maken en 5% heen en weer schuiven van de stapels papier op je buro bij op en er is alweer bijna een halve dag voorbij ;) [quote:cdf82588d8="teacher"][size=9:cdf82588d8]off-topic ja, je me'excuse[/size:cdf82588d8][/quote:cdf82588d8]tss, moeten modderaars niet het goede voorbeeld geven ;) back on-topic: Heb even snel een [url=http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&hl=nl&q=iis+exec+cgi+header]search[/url] gedaan met google, misschien is [url=http://www.gossamer-threads.com/forum/General_C8/Perl_Programming_F14/Useless_Header_info_returned_by_IIS_when_running_SSI_exec_P203750/]deze link[/url] iets.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...