Ga naar inhoud

postnuke installeren op lycos.....???


Aanbevolen berichten

sorry mensen ik weet niet of dit mag. Maar ik heb me helemaal rot gezocht naar een nederlands installatie uitleg over hoe je nu postnuke op een lycos account moet installeren. (ja google en diverse andere sites heb ik ook ge- of bezocht.) :D Kan iemand mij misschien helpen? Moet ik nu eerst alles uploaden of eerst nog iets wijzigen. Want van die engels handleiding snap ik de ballen. Ben trouwens een complete noob bij PHP. Vandaar ook de keuze voor een "instand portal" . Kan iemand mij helpen. Alvast bedankt voor de moeite. By tha way. Het is op een nederlandse lycos account. En ik ben de site voor vereniging aan het maken. Eigenlijk meer een test om te kijken of het wel lukt. Maar ja dan moet ik het wel voor mekaar krijgen. :wink:
Link naar reactie
[quote:55c4c8f977="gerben"]Lijkt me buitengewoon onwaarschijnlijk, je hebt php en mysql nodig, deze zul je vrijwel zeker niet hebben op een gratis lycos account.[/quote:55c4c8f977] eehmm wel dus: http://www.tripod.lycos.nl/myaccount/freehosting/ maar zit er een "readme" of "install.php" bij postnuke? Volgens mij wel, als je de install draait gaat alles vanzelf... t.
Link naar reactie
http://members.lycos.nl/weballey/test.php Inderdaad. Wel bijzonder voor een gratis host. Maar ja, ze moeten tegenwoordig ook wel wat doen om op tevallen. Wel gigantische plakkaten van advertenties over je site heen. Maar ja, ze moeten ook geld verdienen... Net even [url=http://members.lycos.nl//weballey/phorum/list.php?f=1]Phorum[/url] erop gezet, werkt zo te zien zonder problemen. Nu ik nog even naar je foutmelding kijk, denk ik dat je een library nodig hebt. Soms kun je deze wel ergens anders neerzetten, als ie niet standaard aanwezig is. Dus eens even zoeken naar [url=http://www.google.nl/search?q=mmp_lib]'mmp_lib'[/url], lijkt me.
Link naar reactie
[quote:1ce0033a32="gerben"]Nu ik nog even naar je foutmelding kijk, denk ik dat je een library nodig hebt. Soms kun je deze wel ergens anders neerzetten, als ie niet standaard aanwezig is. Dus eens even zoeken naar [url=http://www.google.nl/search?q=mmp_lib]'mmp_lib'[/url], lijkt me.[/quote:1ce0033a32]Dat is alleen het path waar PHP verwacht dat de include files staan, de installer is "adodb.inc.php" kwijt...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...