Ga naar inhoud

Een stuk pagina dat vernieuwd zonder Frames te gebruiken??


Aanbevolen berichten

Ik wil een site maken waar alleen een stukje in het midden telkens vernieuwd al druk je op een link,maar is dat ook mogelijk zonder frames te gebruiken? Iemand had het over een jscript en dat je de link via php moest linken (bijv. http://www.computertotaal.nl/index.php?index=links), maar ik snap er niks van. En ik heb al vanalles geprobeerd met dreamweaver 4.01 maar het wil me maar niet lukken wie wil me a.u.b. helpen??
Link naar reactie
Ha, dat is nog eens simpel op te lossen. In plaats van 'onMouseOver' wordt dat een 'onClick'. De hele site bestaat maar uit 1 pagina: http://www.cross-links.nl/presentatie.html Sla deze pagina op en verander 'onMouseOver' in 'onClick'. In de HEAD staat een script. Wijzig de 'content' voor elke link. Je kunt daar van alles neerzetten. Nu staat er steeds een tabel met tekst. Koppel aan jouw links de juiste 'content'. Dat is alles.
Link naar reactie
Dat is correct. Maar zolang het om een beetje tekst en een enkel plaatje gaat, is er niets aan de hand. Heb je veel tekst en veel plaatjes, dan kun je een paar verschillende pagina's maken met daarop zo'n script. Maar het grootste nadeel is dat zoekmachines niets met je tekst doen. Die wordt mooi niet geindexeerd. Olaf
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...