Ga naar inhoud

Bladwijzer verspringt


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal, Ik heb al eens eerder gebruik gemaakt van een bladwijzer en dit werkte perfect zoals dit [url]http://www.kcst.nl/fixed/cursussen.htm[/url] bijvoorbeeld. Nou heb ik dat weer toegepast en nou verspringt de pagina wel maar helemaal naar de bovenrand van het scherm??? kijk maar even hier [url]http://www.kcst.nl/fixed/index.htm[/url], ik ben nu al een hele tijd aan het zoeken geweest maar kan nergens iets onregelmatigs vinden, het zal wel iets kleins zijn maar dan zie ik het waarschijnlijk over het hoofd. Wie kan mij helpen?!?
Link naar reactie
Ik snap niet wat je wilt? Die "terug" verwijst naar "index.html" dus dan laadt je pagina gewoon opnieuw, dus bovenaan is logisch toch? Ik neem aan dat je -named anchors- gebruikt en die kun je gewoon overal plaatsen en vanuit alle hoeken van je pagina benaderen met een link [code:1:ea1e57f375]<a href="#ankerpunt">ankerpunt </a>[/code:1:ea1e57f375][/code]
Link naar reactie
De pagina gaat alleen zover naar boven als het einde van de pagina nog niet bereikt is. als ik even de brond check zie ik: [code:1:ff50b515bc] <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> [/code:1:ff50b515bc] haal dat eens weg... t.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...