Ga naar inhoud

Navigatie, of hoe de weg kwijt te raken


anoniem

Aanbevolen berichten

Een verkapte sitecheck misschien, maar toch wel met een doel. Ik ben benieuwd of de navigatie van mij site, [url=http://www.kabouterkrant.nl]de kabouterkrant[/url], duidelijk is. Het gaat me er niet zozeer om of het geheel logisch in elkaar steekt, het antwoord hierop is overigens neen, maar wel of het helder is hoe te navigeren. Overige kritieken worden ook graag ontvangen, opbouwende zelfs met liefde en vragen worden zoveel mogelijk beantwoord.
Link naar reactie
[quote:e89698ef05="M.V. Wesstein"]De W3C is niet tevreden met de code, bekijk [url=http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.kabouterkrant.nl%2F]hier[/url] maar eens... Controleer ook de andere pagina's op http://validator.w3.org/ Groet, M.V. Wesstein[/quote:e89698ef05] Zolang een pagina werkt in 'alle' browsers, dan denk ik niet het veel nut heeft om het ook nog het w3c tevreden te stellen.
Link naar reactie
De 'fouten' van de validator zijn vooral te verklaren door de gebruikte weblog software. Deze software maakt het voor mij mogelijk om het geheel in een MySql database op te slaan en te gebruiken in een zelf ontworpen en gemaakte krant. Ook wil ik nog wel eens ruzie hebben met flash en tabellen. Deze laatste fouten wil er er nog wel een keertje uithalen, maar verder is afwijken van een standaard niet per definitie fout. Vandaag het overgrote deel van de 'afwijkingen' eruit gehaald. Site is bijna XHTML validated.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...