Ga naar inhoud

Lettertype


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:b50e5f80ca="Knockout"]Doe gewoon met HTML, zet dit in de <head>: A { COLOR: white; FONT: 9pt Arial; TEXT-DECORATION: none } A:hover { COLOR: red } A:hover {font-weight: bold} Dan is de tekst wit en als je er overheen gaat word het rood, dat is veel makkelijker dan CSS. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:[/quote:b50e5f80ca] Goh! Het lijkt wel CSS! :P :wink:
Link naar reactie
[quote:21acd04751="Knockout"]Doe gewoon met HTML, zet dit in de <head>: A { COLOR: white; FONT: 9pt Arial; TEXT-DECORATION: none } A:hover { COLOR: red } A:hover {font-weight: bold} Dan is de tekst wit en als je er overheen gaat word het rood, dat is veel makkelijker dan CSS. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:[/quote:21acd04751] nee, dit is echt géén CSS ;) ;)
Link naar reactie
[quote:9f494166c6="Johnny321"][quote:9f494166c6="Knockout"]Doe gewoon met HTML, zet dit in de <head>: A { COLOR: white; FONT: 9pt Arial; TEXT-DECORATION: none } A:hover { COLOR: red } A:hover {font-weight: bold} Dan is de tekst wit en als je er overheen gaat word het rood, dat is veel makkelijker dan CSS. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:[/quote:9f494166c6] nee, dit is echt géén CSS[/quote:9f494166c6] Ik heb ook niet gezegd dat het CSS is. Ik schreef dat het er op lijkt :roll: Kwak de hele opmaak toch gewoon in een stylesheet, en klaar is kees.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...